Wpis z mikrobloga

@Szandor-Lavay: ja jestem zjebem i sam sobie jestem winny, ona przestała wytrzymywać ze mną. Nie mogę się pozbierać piąty miesiąc. To była złota kobieta, szkoda że ja w pore nie zauważyłem swoich błędów, a ona nie miała więcej siły żeby wierzyć, że mogę się ogarnąć i inaczej stawiać priorytety
  • Odpowiedz
  • 8
@Szandor-Lavay mojej ex brat oświadczył sie swojej dziewczynie chyba po 11 latach związku.. ale oczywiście to wszystko zalezy od dziewczyny czy oczekuje oświadczyn w krótkim czasie czy nie
  • Odpowiedz
@WARKUTONU: dokładnie to samo przeżywam od 2 miesięcy. to już druga kobieta, która też przestała ze mną wytrzymywać i dopiero teraz do mnie dotarło, że lepiej, abym nigdy nie wchodził w żadny związek a przynajmniej do momentu, jak nie wyprostuje swojego "zbyt samodzielnego i trochę despotycznego charakteru"...
  • Odpowiedz
@carumus1:

no cos Ty, ona mówiła że nigdy nie wejdzie w kolejny związek po zerwaniu ze mną i też przeorało jej psychikę

Hahaha ale naiwne myślenie, pewnie teraz będzie karuzela kutasów, już pewnie skakała na kilku bolcach, może nawet jednocześnie !! ( ͡° ͜ʖ ͡°) a ty naiwny z drinkiem siedzisz i się żalisz na wykopie, gosciu obudź sie, posłuchaj wieszcza
https://streamable.com/whogry
DrTRAPH0USE - @carumus1: 
no cos Ty, ona mówiła że nigdy nie wejdzie w kolejny związe...
  • Odpowiedz