Aktywne Wpisy

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz
wfyokyga +95
Obejrzał bym meczyka w takiej transmisji xd
#mecz
#mecz
źródło: temp_file5752008214316551470
Pobierz

Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego ludzie o skrajnie lewicowych poglądach którzy nienawidzą konfy i prawactwa i religi chcą do Polski sprowadzać muzułmanów? Bardzo często zauważam, że osoby o lewicowych poglądach popierają imigrację do Polski z krajów muzułmańskich w których to taka konfedaracja mogłaby nawet uchodzić za partie lewicową. Naprawdę mnie to zastanawia i nie jest to żaden bait ale już od lat mnie to dziwi bo sam jestem lewakiem ale właśnei z wyjątkiem, sprowadzania do Polski osób które wierzą w jakieś wyimaginowane postacie, takich w Polsce przecież już mamy mnóstwo więc po co robić z polski jeszcze bardziej konserwatywny kraj?. Nie wiem o co tutaj chodzi.
Jeśli ktoś chce faktycznie ściągać imigrantów (co jest dość rzadkie obecnie) to nie ze względu na religię a jedynie przez czysto ludzie odruchy.
@MarekKucharz: odpowiem za siebie jako lewak. Ja nienawidze wszystkich tych rzeczy + muzułmanów. Pozdrawiam.
@MarekKucharz: nie chcą, to konfederacja mówi "Teheran Warszawa wspólna sprawa", a pis sprowadzał setki tysięcy muzułmańskich imigrantów za łapówki
Komentarz usunięty przez moderatora
@MarekKucharz: konserwatywność Polski bierze się z monolityczności ideologicznej jej populacji (do niedawna ponad 90% "zadeklarowanych" katolików). To nie jest tak, że z połączenia konserwatywnych katolików i konserwatywnych muzułmanów otrzymasz w rezultacie jakiś spójny, jednolity blok "tradycjonalistów", mówiących jednym głosem w sprawach światopoglądowych. Przeciwnie, rozbicie jednolitości religijnej podważa autorytet kościołów i związków wyznaniowych, które swą pozycję czerpią właśnie przede wszystkim z