Wpis z mikrobloga

Jak zamontować kamerkę samochodową poprawnie xd W sensie puściłem przewody górą, na słupku A jedynie zdjąłem plastik żeby puścić przewód pod poduszką, ale co poczytam to inni znawcy. Np. Przy kurtynie po prostu wcisnąłem górą między uszczelką a podsufitką, a niektórzy uważają, że to zaburzy otworzenie kurtyn w razie wypadku. Wszystko puściłem od strony pasażera

#kiciochpyta #motoryzacja #samochody #kamerasamochodowa #70mai
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

niektórzy uważają, że to zaburzy otworzenie kurtyn w razie wypadku.

@iErdo: i mają rację - może tak być. Kabel puszcza się w takiej sytuacji za kurtyną (między kurtyną a blachą słupka Ale, do tego trzeba zazwyczaj wyciągnąć osłonę słupka.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@bidzej w słupku nie mam poduszki, mam kurtyny w podsufitce, to musiałbym demontować podsufitke. Słupek B też odkręciłem zapobiegawczo aby dowiedzieć się, że poduszki właśnie idą górą, tylko jo tu się zgadzam, dlatego puściłem za poduszką (między poduszką a karoserią), tak to wygląda, no i idą dwa przewodu bo jest też tylna, w sumie nie wiem czy nie lepiej tego dołem puszczać jakby starczyło przewodu
iErdo - @bidzej w słupku nie mam poduszki, mam kurtyny w podsufitce, to musiałbym dem...

źródło: 21829

Pobierz
  • Odpowiedz