Aktywne Wpisy

dahlem +642
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +186
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

Ja naprawdę chciałbym poznać opinie jakiegokolwiek fana tej serii który przekonałby mnie dlaczego ta seria jest dobra jego zdaniem. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie że to najgorsze co wyszło z stajni Nintendo aczkolwiek przyznam że gram dopiero od Switcha 1 w ich tytuły. Mianowicie co mnie boli? Nintendo wręcz słynie z tego że nawet ich półotwarte produkcje to sandboxy gdzie na mapie się coś dzieje, od cholery znajdziek mnóstwo ciekawych rzeczy. A tutaj? Każda galaktyka to wybitnie liniowa plansza którą można przebiegnąc w parę minut gdzie zbyt dużo się nie dzieje. Człowiek nijak nie jest w stanie przyzwyczaić się do jednej planszy bo za kilka minut jest w innej i tak się to ciągnie
#nintendo #gry #konsole #nintendoswitch
źródło: mario galaxy
Pobierz@Plecakowicz: No przecież to jest najlepsze w Galaxy 1 i 2 xD Nie ma szukania księżyców po śmietnikach, nie ma nudnych wypełniaczy. Odpalasz plansze i se biegniesz. Dostajesz dosłownie
@Plecakowicz: jakby to powiedzieć, marketing nintendo składa się z trzech niezależnych kroków propagandy
1. stary, po co piracić?
2. switch jest
No i muzyka. Mistrzostwo. Gusten Garden to do dzisiaj sobie słucham
Dla kogokolwiek sensownego te open worldy i sandboxy to rak, ktory byl przeruchany juz ponad 15 lat temu
Komentarz usunięty przez autora