Wpis z mikrobloga

Zmontujemy ekipę i zobaczymy co z tego będzie xD

Jako, że ostatnio w internecie jest "moda"... a raczej potrzeba, na "męskie kręgi" postanowiłem u siebie sprawdzić w Białymstoku czy są tego typu spotkania. Ogólnie znalazłem jeden... ale kontakt mega słaby.
Czeka się kilka dni na odpowiedź moderatora, a później do tego jeszcze się dowiadujesz, że wpisowe to 300zł xD
A później dziwne, że ciągle robią "nabór"... ( ͡º ͜ʖ͡º)

Moim zdaniem to powinno działać trochę inaczej, bo dla niektórych 300zł to może być ostatnie 300zł jakie się ma w miesiącu na przeżycie.
Dawno miałem już taki pomysł, żeby założyć taki męski krąg. - Choć moim zdaniem nazwa brzmi trochę za bardzo moderatorsko xD #pdk

Dlatego też piszę do was #niebieskiepaski

Jeżeli jesteś z #bialystok i jesteś zainteresowany na poznanie nowych ludzi, chęci wygadania się o problemach, otrzymania wsparcia i pośmieszkowania nie tylko w na wykopie, to daj znać w komentarzu lub priv.

I w zasadzie to nie mam pojęcia jakby to się mogło nazywać. Jak masz propozycję to dawaj, ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Choć w sumie może być i bez nazwy xD alboo... po prostu #meskiwykop - choć też brzmi moderatorsko xD

Aha i...
Warunek jest jedny. Nie gadamy o polityce i rzeczach na które do końca nie mamy wpływu.

#psychologia i taguje trochę #pracbaza #biznes #zwiazki
Damianowski - Zmontujemy ekipę i zobaczymy co z tego będzie xD

Jako, że ostatnio w i...

źródło: Zrzut ekranu 2026-03-22 002532

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Damianowski: bym się zgłosił, ale nie jestem z Białegostoku, popieram jednak inicjatywę, może parę normalnych osób się zgłosi. Fajna inicjatywa w wykop-epoce odcinania się od wszystkich i siedzenia w piwnicy.
  • Odpowiedz
  • 0
Czej, bo łączę wątki. Chłopy chcą się integrować, ale trzeba zapłacić 300zł xD

@Pawell_17: Tak, a jak zapytałem, że ta cena to za...? To za...padła cisza i w sumie nie wiem dalej za co xD
  • Odpowiedz
@Damianowski: pomysł zacny, ale nie jesteś pierwszym, który na to wpadł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiele lat temu popularne było #wykopiwobialystok, sam kiedyś szukałem znajomości przez Wykop, nawet kilka razy z kimś się spotkałem, ale żadna znajomość nie przetrwała. Teraz będzie jeszcze gorzej, bo tu na tagu #bialystok nikt się już nie integruje, przynajmniej nie tak jak kiedyś.

PS. Ciebie wszędzie
  • Odpowiedz
  • 1
Ciebie wszędzie pełno - wielokrotnie widywałem w okolicach Młynowej, Suraskiej, w Galerii Jurowieckiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@hyperlink: Dużo chodzę ;) Fakt.
To było podbić do mnie i pośmieszkować ;D
  • Odpowiedz