Aktywne Wpisy

marv0oo +496
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz
radziuxd +478
źródło: 1000078488
Pobierz

no zlot geniuszy stworzyli jak auta widziałem spod mojego bloku gdzie idzie się do kościoła 2 minuty za to jedzie 5-10 zależy ile świateł się trafi
ale pakować się całą rodziną w wypierdziane po niemcu dwudziestoletnie audi w dieslu żeby przejechać 800 metrów i przepychać się między takimi samymi durniami na parkingu pod kościołem to tego już nie rozumiem
najlepsze jest jak zdarza mi się mieć zmianę w niedzielę i tak się składa że mój wyjazd do roboty zgrywa
ja sam czasami jadę blisko bo wyjścia nie mam bo mam właśnie niedołężną osobę ale to rzadkość bo już wolę wózek inwalidzki wziąć i popchnąć ten kawałek
a tak to jedna droga przez wieś więc można by nawet rajdy robić
"Janusz wypucowoł suva i niech wszyscy sie dowiedzo że łon piniendze ma"