Wpis z mikrobloga

• 0
@vasos: zastanawiacie się pewnie po co wrzuciłem ruską ligę. Sam nie wiem. Po prostu mi się wyświetliła. Obejrzałem seta i jakoś tam grają. Zadziwiające jak człowiek łatwo sobie wypiera pewne rzeczy. Zapomniałem, że istnieli tacy ludzie jak Stanisław Dinejkin Jr. czy Denis Bogdan.
  • Odpowiedz
@vasos: I malo kto by sie spodziewał, ze akurat Bogdan będzie najlepszym graczem Dynama.
A co do grania w zwolnionym tempie na prawe. No trochę inaczej grać sie nie da, jak z jeden strony Sapożkow - 220cm a z drugiej Babkiewicz 209cm. Władziu Alekna ładnie poukładał Zenit i mam nadzieję, ze w finale derby Gazpromu. Chcialbym kiedykolwiek zobaczyć Babkiewicza poza rosją/Japonią/Koreą bo na arenie reprezentacyjnej kariery nie zrobi a inaczej
  • Odpowiedz
  • 0
@czarny_matt94: strasznie mocny jest Babkiewicz. Wszystko łapie wysoko i nie zamyka oczu, bo czasem opóźni atak i uderzy po kierunku. W zasadzie nie ma odpowiedzi na takiego gościa.

Raczej ciężko mu będzie Rosję opuścić. Sankt Petersburga niewielu przelicytuje. We Włoszech i w Polsce to nikt. Może Halkbank albo Ziraat, ale tam za to teraz Darlan i Nimir będą więc ten sam tier atakujących. Raczej to Zenit SP wygra z Dinamem.
  • Odpowiedz
@vasos: szkoda ze po ojcu paru cm wiecej nie ma. Ogólnie rozwinął sie Staszek, bo w pewnym momencie jak grał w Fakiele razem z Kurbanowem to była to najmniej rosyjska para przyjmujacych - niewysocy, techniczni. A tu z Yantem ładnie się uzupelnia
  • Odpowiedz