Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +131
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +162
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

Oj w pisowskim burdelu zaczyna się palić i pierwsze szczury zaczynają się wyłamywać. Nic dziwnego, mnie też by gryzło sumienie, gdyby moje ugrupowanie polityczne wprost zaczęło grać przeciwko Polsce i Polakom przykładając partyjny internet nad państwowy.
Miejmy tylko nadzieję, że Batyr nie zaliczy pełnej kadencji. Dla dobra Polski i Polaków.
#polityka #bekazpisu
źródło: image_picker_EA9C62BD-EAA7-4BD4-ACE0-8E35E62B0350-2276-00000071F71FE7D9
PobierzPrzecież to zapowiedź rozłamu i założenia nowej partii, która i tak zostanie po wyborach wchłonięta (jak te wszystkie SodPole i inne pokemony xD)
Oczywiście nie wierzę w jego szczere intencje, ale jak widać, osoby których możliwości nie kończą się