Aktywne Wpisy

jackpir +238
Ja pier--le, to studio mundialowe to jakiś żart. Kto wpadł na pomysł, żeby jako eksperta od turnieju mistrzowskiego zatrudnić Artura Wichniarka? Chłop siedzi w garniturze z taką miną, jakby co najmniej tłumaczył Guardioli taktykę na finał Ligi Mistrzów, a ja przypominam jego „wielką” karierę.
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
źródło: xddd
Pobierz

Grubo. A inny parking dalej 120zl za dzien.
A myślałem ze 30’eur w centrum wiednia jest p------a cena xD #warszawa #parking #konfitura
Czy warszawa ma jak Wiedeń park&ride? Czyli duży parking na obrzeżach miasta gdzie parkuje, zjeżdżam na do metra i jade do centrum? Jak tam cenowo to wyglada?
Bo w Wiedniu tak zawsze robie, bo po co mi samochód w centrum. Place tam grosze za dzien
@new-object: https://warszawa19115.pl/-/parkingi-p-r
@new-object: 100 zł na zakazie ¯\(ツ)/¯
I kilka piętrowych na 500-600( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 183
Pobierz@Pawel993 O ile ktos cie zlapie… wiec moze wyjsc 0zl xD
@new-object: ma i to kilka. Google ci wyłaczyli?
@Pawel993: Byle nie w strefie, bo w Krakowie podnieśli dla przykładu opłatę za brak opłaty na 400 zł
@haabero: część firm ma zapisy w regulaminie, ze samochód służbowy ma stać w możliwie bezpiecznym miejscu - p&r się pod to łapią, ale takie parkingi przy drogach juz niekoniecznie.
Z tego co czytam to 150 zł.
Bo nie będę kupował długiego biletu na komunikację jak chce pojechać tylko w jedno miejsce i z powrotem.
Jadę ze swojej wsi, chcę postawić samochód na obrzeżu, wsiąść do komunikacji, pojechać w jedno miejsce, wrócić, odebrać samochód.
Bilet na komunikację kosztuje 3,4 zł. Dwa to koszt 6,8 zł. Ile muszę dopłacić za parking?