Wpis z mikrobloga

@kukold: po prostu dalej? Zaparkowac gdzie indziej, legalnie, Ruszyc pupe, przejsc sie chociazby te 300m?

@Czoso Ale pieknie rysujesz swoja bańkę informacyjna.

A prawda jest taka, ze w opcji b nie byłoby parkingu w ogóle, tylko zabudowa deweloperska bez parkingow i parkingu podziemnego.
  • Odpowiedz
  • 14
@Czoso: kurde, dlaczego te mendy łamiące prawo, to prawie zawsze prawdziwi polscy Polacy z Polski? To zawsze ci prawi, gotowi ci mówić jak masz żyć. Ale jak ich złapią na hipokryzji, to chcą spalić wszystkich dookoła, bo O CO CHODZI?! KOMU TO PRZESZKADZA.? Nienawidzę takich ludzi.
  • Odpowiedz
@kukold:

w 2. zapomnieli dorysować miliona aut na tym parkingu. Każdy chce dojechać. Gdzie mam stanąć jak nie ma miejsca?!

Z brakiem publicznych toalet jak sobie radzisz?
  • Odpowiedz
@Czoso: Ja tam parkuje dalej byle by było za darmo.
Jak miasta wprowadzą wszędzie płatne parkowanie, każde markety też będą po godzinie dawać mandat to nie wiem co zrobię.
Komunikacja ssie pałe, autem pojedziesz w 20 minut, zbiorkomem 40 + czas na dojście, taxi drogie, dróg rowerowych mało.
P--------e.
  • Odpowiedz
@Czoso: jak dla mnie to benzyna może być po 20zl/l. Skończy się problem parkowania gdzie popadnie, ludzie zaczną znowu używać nóg, spadną im bebechy, generalnie zdrowsza populacja będzie
  • Odpowiedz