Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +19
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#samochodoza #konfitura #heheszki #afera
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@Czoso Ale pieknie rysujesz swoja bańkę informacyjna.
A prawda jest taka, ze w opcji b nie byłoby parkingu w ogóle, tylko zabudowa deweloperska bez parkingow i parkingu podziemnego.
@saib75: może dlatego że k---a jesteś w POLSCE? xD
Z brakiem publicznych toalet jak sobie radzisz?
@kukold:
źródło: w
PobierzSwoją drogą tam jeszcze jakieś nieśmiałe auto się chowa za nim
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-3 o 10.12.35
PobierzJeden z przechodniów też ma 3 nogi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak miasta wprowadzą wszędzie płatne parkowanie, każde markety też będą po godzinie dawać mandat to nie wiem co zrobię.
Komunikacja ssie pałe, autem pojedziesz w 20 minut, zbiorkomem 40 + czas na dojście, taxi drogie, dróg rowerowych mało.
P--------e.
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-3 o 10.42.06
PobierzEwentualnie można dodać 2 policjantów, którzy nie podejmują działania, bo "zostali wezwani do innej interwecji" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
PobierzSorka XD