@Fattek: nie wyobrażam sobie by zostawili Izrael z problemem xD
@panDario: nie umieją im pomóc już na ten moment, a pali im się pod dupą. Ja coraz bardziej umiem sobie wyobrazić, że ich tak zostawią lub zaproponują jakieś wsparcie, które problemu nie rozwiąże.
@panDario: może być jakiś plot twist, o którym nie wiemy. Środowiska tzw. szurskie coraz głośniej mówią o potencjalnej wojnie domowej w USA. MAGA odklejeńcy już jeden szturm na kapitol zrobili, inny wariat prawie odstrzelił Trumpa. To wcale nie jest takie niemożliwe.
nie umieją im pomóc już na ten moment, a pali im się pod dupą. Ja coraz bardziej umiem sobie wyobrazić, że ich tak zostawią lub zaproponują jakieś wsparcie, które problemu nie rozwiąże.
@Fattek: marzenia ściętej głowy. Prędzej w USA będzie nacjonalizacja prywatnego złota i papierów wartościowych na cele wojenne niż porzucenie izraela.
https://x.com/i/status/2039756644146454678
NIBY
źródło: image
Pobierz@panDario: nie umieją im pomóc już na ten moment, a pali im się pod dupą. Ja coraz bardziej umiem sobie wyobrazić, że ich tak zostawią lub zaproponują jakieś wsparcie, które problemu nie rozwiąże.
@Fattek: marzenia ściętej głowy. Prędzej w USA będzie nacjonalizacja prywatnego złota i papierów wartościowych na cele wojenne niż porzucenie izraela.