Aktywne Wpisy

vieniasn +295
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +45
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

I z tego miejsca chciałem podziękować naszemu wykopowemu leasingoogarniaczowi @OptiFinance
Ogarnęli to czego nie był w stanie ogarnąć leasingodawca zaprzyjaźniony z salonem (i ogarnęli to taniej).
#suzuki #vstrom #motocykle
źródło: IMG_2987
Pobierz@Vader-Poland: pięknie wygląda. tylko gdzie tym będziesz jeździł ? jakieś plany?
źródło: 472250617_9510151775661709_9009640427176463369_n
Pobierz@kukizo: Ja bym jedził w klapkach po p--o do sklepu. Możesz jechać gdzie chcesz i nikomu nic do tego.
Nie mam nic przeciwko nie chce być źle zrozumiany. Kiedys takie BMW wypawowe bardzo mi sie podobało, tylko zadałem sobie pytanie gdzie ja tym będę jęzdził, może parę razy po polach sie przejechał i koniec..za mało czasu, ale szanuje wybór - piękny sprzęt
Trzy razy miałem z nimi do czynienia i dwa razy dramat.
- wymiana napędu: zapomnieli przykręcić zacisk hamulca + łańcuch naciągnięty na 0 luzu, mimo że serwisówka jasno mówi 20-40mm.
- montaż akcesoriów w nowym motocyklu: źle poskładane owiewki +
Teraz będę sobie wkręcał że coś jest źle dokręcone ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Strasznie smutne, że trzeba zapłacić ciężkie pieniądze za motocykl a później pomimo, że chcesz,