Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol: prima aprilis był wczoraj.
przecież to jeden z najgorszych silników w historii motoryzacji.
Jakby zrobić konkurs na najgorszy samochód na świecie to ten mini miałby szanse wygrać.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: kto normalny bedzie zbieral makulature ? Bo chlop za x lat bedzie chcial zobaczyc papierki, no bo on sie chce wykosztowac na cale 8k xD i wez mu daj historie auta, swoja i psa sasiada.

@xyz_xyz: Czyli rozumiem, mam kupić kota w worku i w razie czego dać się oszukać bo wyjdę na p---ę jak zapytam o faktury i podstawowe informację? XD

przecież to jeden z najgorszych silników w historii
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: nie ale nie oczekuj ze ktos ci przyniesie archiwum faktur do auta za 5 czy 8k. W tej kwocie jak auto jedzie, skreca i hamuje plus ma oplaty jest ok. 5k to teraz telefon kosztuje a ty chcesz rozbijac gowno na atomy
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: Ja uważam że nie ma nic złego w zapytaniu, jak ktoś pisze ogłoszenie bez podstawowych informacji i nawet nie chce napisać jak człowiek co i jak to albo nie szanuje swojego czasu, albo nie szanuje czasu klienta który to auto chce kupić. No i w ostateczności ma coś do ukrycia, ja sprzedawałem auto to wszystko było wypisane od a do z, bo szanuję czas innych.

A to czy jest
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: ok teraz przedstawie ci jak to wyglada z 2 strony bo akurat sprzedawalem firmowke pare dni temu. Auto stare, z bolaczkami. Wystawione za czapke gruszek byle poszlo w p---u a jak nie to oddam na zlom i kij. Dzwonia, jecza a faktury, a opony zeby im zrobic zdjecia. A tamto sramto, wpisy z asoam im pokazac i takich telefonow od wystwienia ogloszenia mialem z 20 w ciagu 3h. 3h
  • Odpowiedz
@sberatel: najlepiej jak taki przyjedzie. Oglada xx letni pojazd i cos tam znajduje, jakas ryse czy inna rdzawke. Wtedy mina powaga i sie zaczyna ze ZATAILES a on jechal tyle i tyle a teraz wade ma samochod i jak to urwa chciales go oszukac na pare k zl!!! XD
@PiersiowkaPelnaZiol przebieg powinien byc w ogloszeniu o to bym sie nie czepial jak by ktos pytal
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: ktos chce sie pozbyc samochodu, a dostaje 30 telefonów od zawracaczy gitary. Serio co za roznica czy 20letni samochod ma 200 czy 300kkm na liczniku? Albo kto w ogole bedzie mial jakies faktury jak takie samochody robi sie u mietka w szopie, a nawet jesli dostal fakture to ktos to kolekcjonuje?
  • Odpowiedz