Wpis z mikrobloga

Siemka, potrzebuje mieć numer telefonu aby był aktywny, bez internetów, pakietów itp. żeby tylko był numer i ktoś mógł zadzwonić pod ten numer. Tak zwany numer na podtrzymanie, gdzie uda mi się coś takiego dorwać? Nie interesują mnie całkowicie żadne pakiety. Cena jak najniższa.

#abonament #telefony #gsm #operatorzykomorkowi #plus #virginmobile #lajtmobile #otvarta #orange #play
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@danoneek: jakiś prepaid może, nawet jak nie doładujesz to przez jakiś czas (miesiąc?) jest możliwość odbierania rozmów, więc można doładowywać w kratkę i będzie git :)
  • Odpowiedz
  • 2
@heniek_8: Kiedyś miałem w Play takie coś to przez pół roku był nawet ważny numer bez doładowania :D Generalnie potrzebuje do firmy, do odbierania rozmów jak ktoś łaskawie zadzwoni, więc tutaj ten co kolega napisał Virgin może mieć sens.
  • Odpowiedz
@danoneek: Mam kartę Virgin Mobile i na niej włączony pakiet "Chcę Wszystko" - koszt miesięczny to 3 zł, w pakiecie mam 30 min rozmów do wszystkich, 30 szt SMS, 300 MB internetu. Ładuję kartę raz do roku za 36 zł i samo sobie pobiera opłatę. Mam ten numer by klienci do mnie dzwonili, ja dzwonię sporadycznie z niej.
  • Odpowiedz
@klapektarasa: Po aktywacji numeru konto ważne jest przez 30 dni na połączenia wychodzące i dodatkowe 60 dni na połączenia przychodzące. Przy każdym doładowaniu za minimum 5 zł ważność konta przedłuża się o 365 dni na połączenia wychodzące i i dodatkowe 60 dni na połączenia przychodzące.
  • Odpowiedz
Po aktywacji numeru konto ważne jest przez 30 dni na połączenia wychodzące i dodatkowe 60 dni na połączenia przychodzące. Przy każdym doładowaniu za minimum 5 zł ważność konta przedłuża się o 365 dni na połączenia wychodzące i i dodatkowe 60 dni na połączenia przychodzące

@sberatel: dokładnie o tym mówię (konto doładowane 22 stycznia 2026 r., całe 5 ziko)
klapektarasa - >Po aktywacji numeru konto ważne jest przez 30 dni na połączenia wycho...

źródło: Zrzut ekranu_20260402_154312

Pobierz
  • Odpowiedz