Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +16
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
almete +6
wygrywacie czy nie

Mam kompa do gier który jest odłączony od internetu ( komp podpięty do TV, do ethernetu daleko, a karta wifi na USB słabo działa) gry wgrywam na niego przez dysk zewnętrzny. Na tym kompie nie mam zapisanych haseł, prywatnych plików itp. tylko gry, w razie problemów z wirusami - wgram windowsa na nowo. Poza tym kompów używam od czasów Windowsa XP.
Szukam metod na ogarnięcie zużycia procesora, korzystam z Windows 11 IOT Enterprise LTSC, odczuwam działanie defendera chociażby w idle gdzie są skoki zużycia procesora. Celuje w 120 FPS, gdzie czasami tyle przez procesor nie osiągam i zależy mi na wydajności i płynności, a nie mielenia plików w tle by chronić kompa na którym nie ma nic do stracenia.
#windows #pcmasterrace #antywirus
@Dastamit: chłodzenie ogarnij, defender jest milusi. Ewentulanie zainwestuj w wydajny sprzęt.
I backup wszystkich kompów w sieci, ewentualnie zapłacisz za odszyfrowanie.
Najpierw wyłącz Ochronę przed naruszeniem:
Wejdź w Ustawienia > Prywatność i bezpieczeństwo > Zabezpieczenia Windows > Ochrona przed wirusami i zagrożeniami.
Kliknij Zarządzaj ustawieniami i wyłącz suwak przy Ochrona przed naruszeniem. (Jeśli tego nie zrobisz, system zablokuje zmiany w