Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FCSTULEJ: „jakimi wy kategoriami myślicie” - jak widać innymi niż ty, ale masz mniemanie, że Twoje jest lepsze xD

Masz rację, powinniśmy wszyscy popierać Bartka ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
  • 1
@amanda12: Nie uwazasz, że sie Madzia pogrąża? Jak zamierzasz komentować to daj jakieś argumenty. Nie lepsze, ale prawda jest tylko jedna. Może za dużo przeklinał przy tych wszystkich akcjach, ale miał rację, że laski w hotelu sa brzydkie i mają mental małego dziecka. Dla mnie dużo gorzej wypada osoba, która jest nie szczera i gra wiecznie kartą ofiary jak Madzia.
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: Nie będę dawała, bo uważam, że Magda w dzisiejszym odcinku zdecydowanie odwaliła. Ale bronienie Bartka w tym wszystkim mnie bawi, bo to już podwójny standard.
  • Odpowiedz
  • 0
@amanda12: podwójnym standardem to jest ciśniecie na Bartka, ale klaskanie jak cała grupa ciśnie na niego. Ja wiem jakie sa teraz lewackie czasy, gdzie kazdy piszczy jak się powie prawde. Blond świnka pepe wyglada c-----o we wszystkim także nie rozumiem hejtu. Podobnie prawdę powiedział, że są tam ludzie niedojrzali. Może nie wszyscy bo ja tam Krystiana lubię, Andrzej podejmuje złe wybory, ale nie uważam że jest niedojrzały. Tobiasz jest fajny,
  • Odpowiedz