Wpis z mikrobloga

@DrPrzegrozofiusz:
a czy chłop który te wszystkie etapy przeszedł, to naprawdę marzy o tych pieluchach w nocy? to raczej kwestia nastawienia przez kulturę, bo tak wypada, bo wszyscy tak robią łacznie z synem koleżanki twojej starej
  • Odpowiedz
@DrPrzegrozofiusz: brutalna prawda jest taka, że jak przespałeś, ale bo prostu byłeś za słaby na związki podczas liceum i studiów to ominął Cię najlepszy czas na przygody i do końca życia będziesz tego zazdrościł innym. W twoim wieku i tak zostają Ci przygody z mamuśkami, a na śluby czy dzieci to i tak za późno, no chyba, że masz nieskończone pokłady copu
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Dobra pamięć. Kurdę chyba trzeba zmienić konto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ze znajomych i rodziny to kilku kuzynów, itp. rozwodników po 40tce z alimentami bez problemów znalazło sobie baby i część nawet z czystą kartą czyli bez dzieci i byłego męża. xD
Potrzeba i pragnienie występuje gdy czegoś nam brakuje, ale jak już to dostaniemy to nie będziemy zadowoleni.
Większość chce związku, rodzinę, bombelka bo
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: hehe no to mnie kiedyś dziewczyna kumpla chciała poznać z jej koleżankami oczywiście jak zobaczyły moją gębę na foto to od razu zlewka. Jakież bylo moje zdziwienie jak dziewczyna kumpla zniesmaczona mówi mowi, ze jedna z tamtych spotyka sie z typem po 40 z dziećmi „w trakcie rozwodu”
  • Odpowiedz