@amanda12: daj spokój z tym mambo dżambo 21 wieku, że taka osoba może coś przepracować. Po ilu latach ? 10 ? i wydaniu jakiej kwoty na terapie ?? Totalnie nierealne. Raczej skończy się na znalezieniu radykalnie lewicowego chłopczyka, który będzie na jej każde komando.
@amanda12: współczuje i to jest powód, dla którego nie widzisz problemu. Widzę, że Madzia ma jakąś siostrę. Już grasz kartą ofiary. Weź się ogarnij i się zacznij zachowywać jak 70 letnia babcia bo chyba tego potrzebujesz. (odp. twoim stylem xD) Terapia to nie jest powód do chwalenia się, nikogo to nie obchodzi. Masz prawie 30 lat i nadal jesteś niedojrzała bo nie nie umiesz dyskutować. Ponownie pisze żebyś dała jakieś
@FCSTULEJ: Spoko, nigdzie nie mówię, że jestem turbo dojrzała.
Chciałeś mnie chyba nie wiem, zawstydzić? A powodujesz tylko uśmiech na twarzy. Dziękuję za to!
Jeżeli uważasz, że tylko osoby starsze potrzebują terapię, to pokazujesz swój poziom, nie mój. A mówienie o tym na głos jest potrzebne, bo jak widać po twoim wpisie, jesteśmy dalej 100 lat za nie powiem czym, skoro panują takie zacofane
Chciałeś mnie chyba nie wiem, zawstydzić? A powodujesz tylko uśmiech na twarzy. Dziękuję za to!
Jeżeli uważasz, że tylko osoby starsze potrzebują terapię, to pokazujesz swój poziom, nie mój. A mówienie o tym na głos jest potrzebne, bo jak widać po twoim wpisie, jesteśmy dalej 100 lat za nie powiem czym, skoro panują takie zacofane