Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale tak paradoksalnie to mnie zdziwiła też sama sytuacja w której byłem - typ wziął ode mnie bodajże scyzoryk czy hamak (nie pamiętam już), dał coś w zamian. I tak się zastanawiałem - po co, jeśli planował zaraz się zabić.

Wiadomo, że coś mogło się stać w międzyczasie lub nie była to taka prosta sytuacja ale miałem spore rozkminy przez tą sytuację

@ATAT-2: Z tego co wiem w głębokiej depresji
  • Odpowiedz
Później wychodzi taki tump i rozpoczyna wojnę, za tydzień wygrywa, potem prosi o pomoc, potem kończy wojnę sam, później się obraża bo nie dostał pomocy... No popatrz to też facet. I codziennie przez humorki takiego debila świat płonie.

@Sarza01: przez to że gwałcił dzieci i Zymianie to nagrali*
  • Odpowiedz
Z tego co wiem w głębokiej depresji to też jest tak, że raz jest lepiej raz gorzej i nigdy nie wiesz jak będzie gdy się obudzisz. CO prawda samo popełnienie S raczej nie jest wynikiem impulsu, nagłego zdenerwowania albo co więcej właśnie jakiejś nagłej dramatycznej sytuacji to może po prostu być decyzją podjętą w wyniku właśnie takiego gorszego dnia w sensie samopoczucia.

@enten: niech wypowie się jakiś ekspert, ale z
  • Odpowiedz
@Just_Jump: Człowiek jak był głupi i młody to myślał, że starość i umierający ludzie ze szkoły to tak po 60. roku życia, a w rzeczywistości zaczyna się po 30.
  • Odpowiedz
Młodzi ludzie, mający swój prime time.

@Just_Jump: prime time = perspektywa j-----a na system aż do śmierci, bo emerytury raczej nie dostaniesz albo dostaniesz taką, która starczy co najwyżej na sznur i krzesło XD no, życia cud normalnie, czemu ludzie uciekają z tego raju XD
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite: samobój przez kobietę to chyba najgłupszy z możliwych powodów (piszę to dla tych, którzy są w tej sytuacji i to czytają)

@LuznaPusi: zmienisz zdanie jak zrozumiesz ile niektore chlopy poswiecily dla polczycha a pozniej polczycho zniszczylo im zycie. takich akcji bedzie wiecej.
  • Odpowiedz