Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

smutny_kojot +456

źródło: 1000024210
Pobierzźródło: 1000024212
PobierzBaka Teuvo
Acz rozumiem, że to powinno być zrobione należycie.
@Teuvo: wymień sobie odrazu na metalową pod imbus i kolor ramy (Ali )( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000006234
Pobierz@Teuvo: nie, prawidłowo osadzasz na wieloklinie i zaciskasz poprzecznym imbusem. Nie raz zmieniałem suport, nie raz wkręcałem ten badziew. W części swoich rowerów jeżdżę nawet bez bo gdzieś się pogubiły.
@T1001: i taki zajebisty ten grx że plastikiem luzy się kasuje? Jak pływa w ramie to znaczy że łożysko wyrobione i czas na zmianę.
Ramie może ci minimalnie pływać i nierównomiernie zużywać metalową oś korby i łożyska w suporcie o których wspominasz.
źródło: 1000006235
Pobierz@T1001: xD Dokładnie, tak się dzieje jak się nie ogarnie ale powodem nie jest zaślepka
źródło: 1000006236
Pobierz@galonim: to jest moment w którym przegrałeś tę dyskusję miras, nie masz racji.