Wpis z mikrobloga

Dlatego nie ma filmów. W edycji jeszcze jest widoczne, że miał zawiesić od 1 Maja działalność, a wznowienie datowane jest na 1 Czerwca więc teraz będzie jeździł przez dwa miesiące po widzach jak to obiecywał i pewnie wysra "daily" w czerwcu. Tik Tok w Polsce nie zarabia na wyświetleniach więc możemy się spodziewać tam aktualizacji

#yanek
Kamilek2323 - Dlatego nie ma filmów. W edycji jeszcze jest widoczne, że miał zawiesić...

źródło: Przechwytywanie2

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Ostatnio ktoś zwrócił uwagę na to, że suby idą w górę, a wyświetlenia stoją i to jest ciekawy temat właśnie bo ciągle mu wpada nowych subów, a boom wyświetleń miał tylko w Styczniu na przebudowanie busa, a tak to idzie wszystko w dół
Kamilek2323 - Ostatnio ktoś zwrócił uwagę na to, że suby idą w górę, a wyświetlenia s...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: Czyli sprawa się pięknie wyjaśniła. Nikomu źle nie życzę, nawet temu Jankowi, ale jak on nagra expose o tym jak nie miał prądu, czy ''musiał odpocząć w jakiś sposób'' zamiast otwarcie przyznac się, że dalsze ciągnięcie życia z pasji nie ma sensu, to chyba kwiknę. Druga sprawa, o której myślę, to jest to, że psycha mu siadła totalnie. Przecież przed teledyskiem była beka, ale po nim, to chyba ten
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: są jeszcze wakacje od części składek ZUS więc też pewnie je weźmie od razu byle nie płacić ponad 2000zl. Nic tylko czekać na zamknięcie działalności. @Korsir czy da się nagrywać filmy na YT pro-bono, bez kasy z AdSense? Tak to by z YT nie zarabiał więc by pod działalność to nie podlegało, a i tak dostawałby bliki z dopiskiem darowizna
  • Odpowiedz
@lukies2221: z YT kasa przechodzi na adsense. Na Adsense można zablokować wypłatę i później odblokować. Można tam gromadzić i wypłacić później w jeden miesiąc
  • Odpowiedz
@CybantZPasji: no fakt, o tym nie pomyślałem xD Nie no, mam dwie prawe ręce, więc coś tam mam odłożone. Chodzi tylko, by załapać się w algorytm i ludzie oglądali. Wiem, że jak kupię sprzętu, a wyświetlenia będą na poziomie 100-200 to motywacja spadnie i rzucę to w cholerę na jakiś czas. A wtedy to nawet na tym etacie znajdzie się czas do nagrywania.
  • Odpowiedz
@Stachanowiec_yt: zerknąłem na parę filmów u Ciebie i spoko takie życiowe rzeczy. Jakość, też da się oglądać. Mniej amatorsko i zgrabniej wyglądają filmy, gdzie nie nagrywa się cięgiem jak leci takiego przechodzenia z miejsca na miejsce. Tego, że idziesz i na nagraniu trzęsie się trawa. Wystarczy ustawić gdzieś aparat, czy tam telefon i film masz z różnych ujęć poskładany.
Ps. te hantle babskie to na bank gejrudy zgubił w lesie.
  • Odpowiedz
@CybantZPasji: dzięki za miłe słowa :) No taki kontent garażowy można by rzec przy codziennych pracach. Ostatnio zacząłem coś tam poważnego i edukacyjnego nagrywać, w sumie to skręcać. A do Yanka to coś lepszego by pasowało, ale nie wiem, czy nie dostanę bana za pokazanie xD Ludzie do lasu różne rzeczy wyrzucają
  • Odpowiedz