Aktywne Wpisy

Dorciqch +238
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz
cocklush69 +33
#blackpill
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także

źródło: Zrzut ekranu 2026-04-1 o 08.33.55
Pobierz@Aster1981: Proponuję, żebyś się spakował i sam tam pojechał. Nie będziemy musieli czytać takich bredni na wykopie. Wiesz, że każdy taki komentarz zabija 10 neuronów?
@schizoid500: Łódź podwodną Jan Heweliusz
@Aster1981: Grom i formoza powstały w celu bronienia interesów Polski
Skoro to fakty to na pewno zaraz się podzielisz linkami, które te fakty potwierdzą, prawda? No chyba, że to są tylko jakieś żymskie bajeczki? I próbujesz tutaj manipulować, żeby społeczeństwo się oswajało z pomysłem
@VrubeL: co jest niby w tym logicznego? Zastanów się jak by Tusk wyglądał przed wyborcami gdyby komuś z tych jednostek się coś stało? Jak by to wyglądało, że gość z grom zginął na misji. na której nie był?
Nawet jeśli takiemu komuś coś się stanie, to nikt nic nie powie (i nigdzie o tym nie usłyszymy), nawet ich rodzinom nie mówi się jak i gdzie zginął taki człowiek.
Typ może ma rację, a może nie.
Jednak fakt, że GROM mógłby działać razem z oddziałami z USA