Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lskx +4
#raportzpanstwasrodka
Zapraszam do dyskusji.
Zapraszam do dyskusji.
źródło: ruda.png
PobierzKiedy Ula porzuci Alberta?
- 1-3 mce 32.5% (25)
- do 6 mcy 42.9% (33)
- ponad 12 mcy 11.7% (9)
- nigdy, będą idealną parą 13.0% (10)

Symbol profesjonalizmu, ambicji i ciężkiej pracy. Nazwisko które otwiera small talk w każdym miejscu na ziemi. Pokazał całemu światu, że chłopak z Polski może wejść na absolutny szczyt i rozsiąść się na nim jak u siebie.
Niezależnie od decyzji, dziękuję za emocje, wiarę i dumę, za każdą bramkę, każdy mecz i każdą chwilę w której mogliśmy powiedzieć że mamy najlepszego napastnika na świecie.
Legenda to najlepsze określenie dla Roberta Lewandowskiego. Nie będzie drugiego takiego napastnika.
Coś mi wpadło do oka.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #reprezentacja
źródło: uid_db06c917639ed8766456e3cef5edffa81670231865032_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_678_robert-lewandowski-fot-getty
Pobierzźródło: image
Pobierzon zeby dzialal to musi miec druzyne, ktora mu dogra(wiec i bez niego sobie radzi, a on tylko wykancza dobre juz sytuacje), bo sam ani nie drybluje specjalnie, ani nie jest jakis szybki.
nasza reprezentacja zdecydowanie bardziej by benefitowala gdyby jej gwiazda byl ktos pokroju de bruyne, messi,
@Wojciech_Skupien: kapitan co nie miał odwagi wyjść po przegranej z Mołdawią.
Nie neguję osiągnięć piłkarskich, ale moim zdaniem nigdy nie miał charyzmy na bycie kapitanem drużyny
czy Twoim zdaniem nasza repka lepiej by wygladala gdybysmy mieli zawodnika o charakterystyce i umiejetnosciach c.ronaldo, messy, mbappe, yamal itp. zamiast Lewego, a na miejsce Lewego jakiegos sredniego napastnika?
czy gorzej by na tym wypadla?
no i odpowiedz, czy uwazasz ze bylby to upgrade czy downgrade dla naszej reprezentacji?
bo ja osobiscie uwazam, ze lewandowski w druzynie kompletnej bylby upgradem dzieki skutecznosci wykonczen, ale w druzynie patalachow wieksze value robia zawodnicy wyzej przeze mnie wymienieni.
PS. Lewy przez długi czas miał
Komentarz usunięty przez moderatora