Aktywne Wpisy

tojapaweu +118
Miesiac temu zapytałem się księgowej, czy mogę sam rozliczyć PIT. Odpisała mi to co na screenie.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
źródło: image_picker_78EF39A7-28FA-4EA6-9D1F-99BD5061E328-10976-0000050F0F22F381
Pobierz
KitaxKita +885
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

Symbol profesjonalizmu, ambicji i ciężkiej pracy. Nazwisko które otwiera small talk w każdym miejscu na ziemi. Pokazał całemu światu, że chłopak z Polski może wejść na absolutny szczyt i rozsiąść się na nim jak u siebie.
Niezależnie od decyzji, dziękuję za emocje, wiarę i dumę, za każdą bramkę, każdy mecz i każdą chwilę w której mogliśmy powiedzieć że mamy najlepszego napastnika na świecie.
Legenda to najlepsze określenie dla Roberta Lewandowskiego. Nie będzie drugiego takiego napastnika.
Coś mi wpadło do oka.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #reprezentacja
źródło: uid_db06c917639ed8766456e3cef5edffa81670231865032_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_678_robert-lewandowski-fot-getty
PobierzUwaga: Robert Lewandowski strzelał tym z kim grał, jak każdy wielki zawodnik. Różnica polega na tym że robił to regularnie i ciągnął kadrę latami. Spójrz jak grała Polska z ogórkami kiedy Lewego nie było. Bez goli Lewego z "ogórami" nie oglądałbyś Polaków na pięciu imprezach z rzędu.
Drugiego takiego nie będzie. Ehhhh
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Sathanas_Gloriam: Argumentów brak że wyjeżdżasz z chorobą? Nikt nie każe ci go lubić, ale deprecjonowanie gościa który zrobił tyle dla kadry tylko dlatego że nie gra jak Messi i miał czelność strzelać słabszym drużynom to zwykła piłkarska ignorancja.
Mieliśmy... nie tylko napastnika ale i zawodnika! Robert był najlepszy w 2020 i 2021 roku ale został O-JE-BA-NY!!! Najpierw odwołali nagrodę złotej piłki w 2020 a potem w sposób skandaliczny/bezczelny/żenujący przyznali nagrodę Lionelowi Messiemu w 2021 - jednocześnie nie przyznając Lewemu "wstecznie" nagrody za 2020! Od tego czasu je*ać złotą piłkę!
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-26 140640e
PobierzNiestety mam wrażenie, że właśnie przez tę ambicję i chęć grania w każdym meczu, Robercik miewał słabsze końcówki