Wpis z mikrobloga

Ale zadanie w #taintedgrail z opuszczonym sanktuarium Wszechmatki mi się podobało.Opuszczona świątynia, skorumpowane służki, ruina i ciekawe zakończenie. Nice.

#gry
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

sanktuarium Wszechmatki

@gimemoa:
Czy to te ruiny z bossem Percivalem? Grałem po angielsku, więc nie mam pewności bo tam to była Corrupted Temple. Pamiętam, że zgubiłem się tam i miałem problem z wyjściem xd
  • Odpowiedz
@matti-nn:
Na drugiej mapce gdzieś w zachodniej części było wejście do tej świątyni - to był dość spory dungeon w osobnej lokacji. Jeśli dobrze pamiętam to był opcjonalny.
  • Odpowiedz
  • 0
@matti-nn: Podstawka. I jak @vateras131 mówi, był to drugi region w północno zachodniej części.

@vateras131 Taaaa. Strasznie pokręcona pod względem konstrukcji lokacja. Z drugiej strony nawet pasowało to do zrujnowanego zamku. Jedyny minus, że Percival walczy dwoma mieczami dwuręcznymi, a ty nie możesz obu mieć w łapach XD
  • Odpowiedz
@gimemoa: a ok, sprawdziłem, rzeczywiscie fajna lokacja to była tyle ze to byl spacerek. Summony w tej grze sa op. Odkąd zacząłem ich używać nie miałem problemu z żadnym bosem.
  • Odpowiedz
  • 0
@matti-nn: Ciężko rzec mi o summonach. Chciałem grać pod skradanie, skończyłem jako dwuręczny wojownik który skrada się i strzela z łuku, a czasami skrada się zabijając od tyłu dwuręcznym młotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz