Aktywne Wpisy

Właśnie do mnie dotarło, jak genialnie zostaliśmy zrobieni w balona przez wspaniały "system kaucyjny".
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
źródło: image
Pobierz
wfyokyga +59
W domu pewnie sraja sobie do mordy, no k---a nie potrafię wytłumaczyć takiego zjawiska.
źródło: temp_file8150433492733247061
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000014804
Pobierz@Alberto_Basmatti: nie wiem co masz na myśli, ale ja byłem ponad 20 lat zdrowy jak ryba, a że żona dostała padaczki nie mając jej nigdy to jaki to ma związek z tym dosryaem?
https://rozetka.pl/429501521/p429501521
źródło: p-portal-games-detektyw-kryminalna-gra-planszowa
PobierzBtw myślicie że na portalach typu siepomaga itp jest sens coś takiego zakładać?
Ewentualnie ogarnij sobie kqrte kredytowa na jakis niski limit, jesli to sa takie chwilowe dolki. Do 30 dni ja splacisz bez zadnego halo.
@PurpleHaze: po 1 primo na moim udoamym LG Gramie mam projekty klientów i MASĘ materiałów ułatwiających mi pracs
2. Po drugie primo od ponad roku pracuje na dorywczych zleceniach, żadnej stalej umowy, próbowałem w Vivuaie i nawet tam 500zl odmówili
@PurpleHaze: do 12 dni spłacę bez żadnego halo i to z procentem, 13 kwietnia (w sumie to 10 kwietnia ale biorę zapas) m dwa spore wpływy na konto których jak nie będzie, to dwóm dużym sprzedawcom siada sprzedaz
Pisze o tym jak mozesz sie zabezpieczyc na przyszlosc.
Kredytowke z niskim limitem bank daje praktycznie kazdemu, bo dla nich to kolejny wcisniety produkt. Zazwyczaj bezodsetkowo splacasz to w ciagu 60 dni.
Chwilowki to ostateczne rozwiazanie, ale przy kwotach <1000 jak nie ma cie w bik, to dostajesz bez zadnego zaswiadczenia o zarobkach. Tyle tylko
Strzelam ze te wszystkie internetowe pozyczkomart maja podobne wymogi przy niskich kwotach.
Tylko pamietaj ze to chwilowki i warto czytac wszystko plus sprawdzac potencjalne doplaty, za wczesniejsza splate.
Oto co możesz zrobić samodzoelnie:
- https://pagespeed.web.dev/ sprawdź swój wynik, ważniejszy jest ten dla mobile oczywiście. Żeby się liczyć musisz mieć 90+
- https://trends.google.com/trends/ sprawdź, jakie frazy są na ten czas odpowiednie. Weryfikuj co jakiś czas i zmieniaj jako cele pozycjonowania, gdyż
W skrócie: od jakiś 15 lat jak nie wiecej mam stronkę, sprzedaję usługi elektroniczne (programy) i jakoś się kręci ale wiem że może być lepiej (w przeszłości było całkiem przyzwoicie ale przyszła masa konkurencji która jest dość agresywna marketingowo).
Jak mogę pomóc Ci w ciezkim