Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
MOZE JEST TU jakiś dobry człowiek chętny do pomocy w takiej trudnej sytuacji? Oczywiście jsyssm w syanie udowodnić każde słowo które napisałem np receptami, wyciągiem z konta, mogę prywatnie przedstawic swoją osobą jna YT gdyż mam tam kilka.saooxh materiałów szkoleniowych, czy np spotkać się na.googlemeets pogadać. Ustalimy ataly teemon spłaty niezależny od kogokolwiek oczywiście z procentem. Nawet weksel może być
  • Odpowiedz
  • 0
no to się dobraliście

@Alberto_Basmatti: nie wiem co masz na myśli, ale ja byłem ponad 20 lat zdrowy jak ryba, a że żona dostała padaczki nie mając jej nigdy to jaki to ma związek z tym dosryaem?
  • Odpowiedz
  • 0
Mogę dla ludzi półświatka e-commerce zaproponować dowolną usługę w promo cenie. Sklepy, Allegro, Baselinker, co sobie życzysz.

Btw myślicie że na portalach typu siepomaga itp jest sens coś takiego zakładać?
  • Odpowiedz
@N-Avoie: Jest duże zapotrzebowanie na pracowników fizycznych przy koparce, układaniu polbruku, itd. Za dwie dniówki odkupisz laptopa. Nawet nie chodzi o pieniądze, ale praca na świeżym powietrzu dobrze Ci zrobi.
  • Odpowiedz
  • 0
@aga_sl: nie jestem pewien, czy czytałeś co napisałem. W powyższym poście. Ja mam lęki żeby odebrać telefon od swojego klienta, pójście do sklepiku osiedlowego to jak wyprawa do oka saurona, a Ty proponujesz.mi pracę z element, który w 2 dni poskutkuje psychiatrykiem. Miałem. Ostry kryzys, już powoli jest lepiej,.kolejne zlecenie na poniedziałek i myślę że dam radę bo to tylko stworzenie kampanii AllsgroAds. Tylko jasny gwint ja potrzebuje do tego
  • Odpowiedz
@N-Avoie: wez pozyczke gotowkowa z banku, wykup lapka, zrob co masz zrobic oddaj pozyczke w 2 tygodnie.

Ewentualnie ogarnij sobie kqrte kredytowa na jakis niski limit, jesli to sa takie chwilowe dolki. Do 30 dni ja splacisz bez zadnego halo.
  • Odpowiedz
  • 0
wez pozyczke gotowkowa z banku, wykup lapka, zrob co masz zrobic oddaj pozyczke w 2 tygodnie.

@PurpleHaze: po 1 primo na moim udoamym LG Gramie mam projekty klientów i MASĘ materiałów ułatwiających mi pracs

2. Po drugie primo od ponad roku pracuje na dorywczych zleceniach, żadnej stalej umowy, próbowałem w Vivuaie i nawet tam 500zl odmówili
  • Odpowiedz
  • 0
. Do 30 dni ja splacisz bez zadnego halo.

@PurpleHaze: do 12 dni spłacę bez żadnego halo i to z procentem, 13 kwietnia (w sumie to 10 kwietnia ale biorę zapas) m dwa spore wpływy na konto których jak nie będzie, to dwóm dużym sprzedawcom siada sprzedaz
  • Odpowiedz
@N-Avoie: ale ja nie pisze ci co masz zrobic, bo nie znam twojej sytuacji itd.
Pisze o tym jak mozesz sie zabezpieczyc na przyszlosc.

Kredytowke z niskim limitem bank daje praktycznie kazdemu, bo dla nich to kolejny wcisniety produkt. Zazwyczaj bezodsetkowo splacasz to w ciagu 60 dni.

Chwilowki to ostateczne rozwiazanie, ale przy kwotach <1000 jak nie ma cie w bik, to dostajesz bez zadnego zaswiadczenia o zarobkach. Tyle tylko
  • Odpowiedz
@N-Avoie: zerknij sobie chociazby na to nieszczesne vivigo. Masz podane od strzalu jakich dokumentow potrzebujesz.

Strzelam ze te wszystkie internetowe pozyczkomart maja podobne wymogi przy niskich kwotach.

Tylko pamietaj ze to chwilowki i warto czytac wszystko plus sprawdzac potencjalne doplaty, za wczesniejsza splate.
  • Odpowiedz
  • 0
@KONONOWlCZ: SEO to bardzo złożona sprawa. Bez adresu sklepu/strony, analizy konkurencji, fraz kluczowych które są największe i gdzie Ty teraz na prawdę dla tych wartościowych fraz - nic Ci nie powiem.
Oto co możesz zrobić samodzoelnie:
- https://pagespeed.web.dev/ sprawdź swój wynik, ważniejszy jest ten dla mobile oczywiście. Żeby się liczyć musisz mieć 90+
- https://trends.google.com/trends/ sprawdź, jakie frazy są na ten czas odpowiednie. Weryfikuj co jakiś czas i zmieniaj jako cele pozycjonowania, gdyż
  • Odpowiedz
@N-Avoie: ale ja to bym chętnie właśnie zlecił na zewnątrz komuś kto by to pociągnął długofalowo, co do rozmów "na żywo" to mam podobne s----------e xD

W skrócie: od jakiś 15 lat jak nie wiecej mam stronkę, sprzedaję usługi elektroniczne (programy) i jakoś się kręci ale wiem że może być lepiej (w przeszłości było całkiem przyzwoicie ale przyszła masa konkurencji która jest dość agresywna marketingowo).

Jak mogę pomóc Ci w ciezkim
  • Odpowiedz