Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +77
źródło: HLq5BtNWQAACSBd
Pobierz
pamparam2 +101
#mecz Jakby bramkarz Japonii ożenił się z Taylor Swift i ona by chciała mieć dwuczłonowe nazwisko to nazywałaby się Suzuki Swift
źródło: sarcasm-sarky
Pobierz

Zauważyłem u kotki (lat wycjodzaca) że od kilku dni prawie nic nie je, pije tylko wodę i sika dużo. Zabiera się do jedzenia, liznie kilka razy i tyle.
Byliśmy u lokalnego weta, wyszedł mocznik duzo ponad normę I kreatynina. Diagnoza weta to ostra niewydolnosc nerek.
Kotka od momentu uzyskania wyników Czyli dzisiaj była podpięta pod kroplówkę, teraz jest w domu, dostała taka karmę jak mleko, cos tam liznie troszkę I tyle. Widac że chce jeść, ale nawet jak podchodzi do zwykłej karmy to liże zamiast brać do pyska. Tak jakby bardzo chciała a nie mogła.
Jutro znowu do weta na kolejną kroplówkę. Czy to wszytko co mogę zrobić? Siedzi w domu w pozycji bolowej, chowa się w szafie i jest mi tak cholernie przykro patrzyć jak z dnia na dzień stała się taka osowiala.
Może ktoś zna jakichś specjalistów ze Śląskiego co by pomógł (zagłębie też spoko). Zrobię wszystko, naprawde. Nie mogę do siebie dopuścić informacji, że mogłem coś jeszcze zrobić i czegoś nie spróbowałem.
#koty #kot #weterynaria #weterynarz