Wpis z mikrobloga

@kasztan567: może wyjadę teraz z odklejona teoria z d--y ale podobno charakter człowieka widać na twarzy i jak ktoś jest podły to ma brzydka gębę i faktycznie zauważyłam że liczba ładnych kobiet się jakoś w ostatnich latach uszczupliła , mam wrażenie że w latach 90-2000 było dużo więcej "ładnych lasek " w Polsce , tak wiem piertole od rzeczy
Ale serio te młodsze pokolenia są jakieś grubsze i brzydsze od
  • Odpowiedz
@Linnior88: dobrze dziadku - tak sobie mów, że za twoich czasów było więcej ładnych kobiet (może wtedy miałeś jakiekolwiek powodzenie i nie musiałeś zakwaszać sobie cytryny narracją)( ͡ ͜ʖ ͡) Przypomnij sobie dziadku, czy miałeś wtedy social media i Internet przede wszystkim? No nie więc widziałeś swoją bańkę ( ͡º ͜ʖ͡º)

PS Poza tym, że obecnie jest klęska urodzaju i
  • Odpowiedz
@Quashtan: jestem baba i to jeszcze młoda ale czasem oglądam klipy ze starszych czasów i kiedyś ludzie byli szczupli i ładni jakimś cudem , znaleźć maciorę to był wyczyn
Chociaż ja może romantuzuje stare czasy bo moim zdaniem najlepsze lata to były 80-2000
  • Odpowiedz
@Linnior88:
To działa kvrwa odwrotnie. Nie morda wynika z charakteru tylko charakter z mordy.
Masz brzydki ryj i nieustannie dostajesz negatywne bodźce od otoczenia, to normalne że to niszczy charakter - nie ma w tym twojej winy
  • Odpowiedz
@daniello87: to jest kobieta więc automatycznie wchodzi efekt halo. To tak jakbyś chciałbyś, abyś dostał posiłek w automacie z napojami - nie dostaniesz choćbyś nawet wpisał numer serwisowy, musisz iść kawałek obok gdzie przy ladzie w barze serwują to i to - wtedy będziesz zadowolony ale trochę więcej będziesz musiał wydać ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

PS Nie oczekuj od automatu, że
  • Odpowiedz
@hatsune_miku1993: tak się składa słoneczko że szpetne kobiety nie mają ponad 3000 obserwujących na Instagramie mimo że ja nie obserwuje prawie nikogo
A jeden wykopek nawet stwierdził że kituje że ja to ja bo wygląda jak zdjęcie jakiejś aktorki :*
Nie projektuj na innych bazylku
Z twoich wpisów wynika że pracujesz na dupie więc pewnie jak każdy korpo kolhcoznik jesteś albo ulancem albo chudym patykiem bez mięśni i taka WSZA
  • Odpowiedz
@Linnior88: a D--a. Teraz młodsze pokolenia są ładniejsze, ale większość jest podobnych do siebie niczym atak klonów. Laski to już w ogóle, bo wszystkie stosują te same makijaże, fryzury i ciuchy. Zresztą oskarki też. Kiedyś po prostu ludzie byli różni z twarzy i unikatowi, bo mało kogo było stać na makijaże, sraże i nie było tylu możliwości.
  • Odpowiedz
@Linnior88: czesto napotykam sie na twoje wpisy na wykpie i wiekszosc z nich emanuje nienawiscia do facetów i gorzkliwoscią, taka osoba jak ty nie ma szans na zalozenie normalnej rodziny, skonczysz jak stara panna i bedziesz przez reszte swojego zycia rozpoczac, nie tylko dlatego ze jestes szpetna ale rowniez dlatego ze po prostu masz strsznie c-----y i odstraszajacy charakter
  • Odpowiedz
@hatsune_miku1993: to nie ja ciągle pisze jak ty że cpam leki i rucham stare baby , nie kompromituj się chodzący żarcie xD
A co do mojej urody to dużo wykopków nie chciało uwierzyć że ja to ja ;)
I tak jestem miłą dla miłych a dla świń obrażających mnie wiedźma , oddaje gównianym ludziom ich energię , żeby się nazarli tym co serwują innym :*
I właśnie dlatego jestem ładna
  • Odpowiedz
  • 1
@Fikster: Warto czasem wypuścić na żer automaty jej pokroju - dzięki temu jak tutaj przyjdzie ktoś nowy to będzie miał żywy przykład ( ͡º ͜ʖ͡º)

PS Jest skutek objawu zwanym dysonans poznawczy przez odebraną sensoryczną informację oczu automatu i przetworzoną, porównując z pamięcią i systemem. To jest jak w zegarku zachowanie - tik, tak, tik, tak XDD Wystarczająco tutaj pobędziesz to się nauczysz wszystkich kart
  • Odpowiedz
może wyjadę teraz z odklejona teoria z d--y ale podobno charakter człowieka widać na twarzy i jak ktoś jest podły

@Linnior88: TOTALNIE NIE XD

Kiedyś po prostu ludzie byli różni z twarzy i unikatowi, bo mało kogo było stać na makijaże, sraże i nie było tylu możliwości.

@Nowystaryziel: + przede wszystkim nie było powszechnego internetu.
  • Odpowiedz
Jak to szło redpillowcy? - wystarczy chcieć i pracować nad sobą

@kasztan567: nikt nie obiecuje złotych gór. Praca nad samym sobą to nie jest tworzenie nowego ja, tylko działanie w obszarach, gdzie można coś zrobić. Typ ma niepewną siebie twarz, laska go prowadzi, wygląda cringe'owo - jak desperat, który nie wie co robi. Jak wchodzisz w interakcje z kobietą, jak i jakimkolwiek człowiekiem, to musisz wiedzieć czego od niego chcesz,
  • Odpowiedz