Wpis z mikrobloga

#przegryw
Kiedyś byłam na tyle głupia, że jak ktoś usilnie robił wszystko, żeby wyprowadzić mnie z równowagi to kontynuowałam dyskusję, do tego stopnia że z nerwów cała się trzęsłam, albo demolowałam coś. Na szczęście dojrzałam do tego, że aktualnie nawet nie odczytuję, a irl wychodzę. Polecam ten styl życia.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zagubionychromosom: ty gorączkę masz gościu? najpierw przeczytaj ze zrozumieniem. Nie zgadzanie się ze mną to wg ciebie podstawa, żeby mnie godzinami wyzywać w wiadomościach i wydzwaniać po mojej rodzinie (!), obrażać moich znajomych XDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@SarahC: co ma jedno do drugiego julka? Nie znasz kontekstu tej wypowiedzi to po co swoje tezy tworzysz? Ja w porównaniu do pewnej osoby nie będę pisać wprost do kogo się konkretnie ten wpis odnosi #kmwtw
  • Odpowiedz
  • 1
@zagubionychromosom: a gdzie napisałam, że chodzi mi o nie zgadzanie się ze mną? Także twoje stwierdzenie to raczej odnieś sobie sam do siebie. A poza tym jest dość spore grono osób, które wie do kogo konkretnie nawiązuje ten wpis, a ja nie czuję potrzeby pisania o tym publicznie dla całej reszty. Co nie zmienia faktu, że jeśli mam potrzebę sobie napisać wysryw na ten temat to będę to robić, bo
  • Odpowiedz