Aktywne Wpisy

Ale ja jestem z-----y. Kolejny dzień zmarnowałem na przeglądaniu laptopów i kompów. Po co ja to robię. Niby chcę kupić, ale nie chcę. Zawsze się trafia na jakąś negatywną opinię i wszystko od nowa. I tak od paru godzin. Od początku kwietnia. :| Wpadłem w jakiś kompulsywny ciąg.

wiecie, że poza Polską prawie nikt nie używa XD?

Chłop wypunktuje, że jak w życiu 50% jakiemukolwiek chłopu nie spadnie od tak to nie warto tryhardować.
Jeśli mirek chłop zaczyna od zera w wieku 19 lat jako chłop #robpill albo 24 letni chłop po studiach chłop zaczyna się „dorabiać” . Jeśli chłop nie jest Daniellem Magicalem np. i nie obrał szybkiej drogi sprzedaży wizerunku ryzykując wiele to wynajmuje klitkę na którą tyra w magazynie, w korporacji, lub januszexie. Lata mijają bez zysku. Jeśli owy chłop umiał żyć jak król promocji, lub skąpy dziad, może dorabia się kawalerki w wieku 35 lat.
Brawo! Chłop zmarnował młodość na tryhardowanie by:
1.Zacząć przebierać w babach po ścianie z bombelkami ( bo inaczej w dużym jak mawiają na forach PUA „age gap” to grooming, nie że PUA, inni to tak odbiorą)
2.W końcu zaczyna się od zera a nie na minusie. Przed chłopem zostało jedynie wejść z wypaleniem w wiek średni i patrzeć jak młodzi się bawią, nawet jak się do czegoś dorobiło.
3.Co najwyżej potomek chłopa (patrz mireczku na punkt 1 wyżej bo i tak to się wyklucza genetycznie) może coś liźnie jako low tier normik.
Brawo, dla chłopa bo zamiast marudzić wziął się w garść i dorobił się niczego.
#przegryw #blackpill #przegrywpo30tce
Komentarz usunięty przez moderatora