Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@johann_10: @kidi1 @off-tazur @dzar1984 @_Alessandro_ nie sądziłem że trzeba to tłumaczyć, z resztą jak znam średnie IQ na tagu blakpyl to i tak bez sensu ale co tam

Otóż agresji od na**banych polskich facetów doświadczyło większość kobiet na własnej skórze. Z resztą również sporo mężczyzn, w tym ja
A agresję imigrantów głównie znam z płaczu konfederatów, nigdy ani w PL ani za granicą nic złego mnie
  • Odpowiedz
@Placi: xD 2/10. Też mnie nigdy za granicą nic złego nie spotkało, byłem na wyspie togo-pogo z królem Maciusiem. Zapraszam wszystkich imigrantów z krajów 3 świata do polski, a polaków zapraszam do krajów 3 świata.
  • Odpowiedz
nie sądziłem że trzeba to tłumaczyć, z resztą jak znam średnie IQ na tagu blakpyl to i tak bez sensu ale co tam

@Placi: Ale nikt nie chce żebyś tu coś tłumaczył.
  • Odpowiedz
@Placi:

Otóż agresji od na**banych polskich facetów doświadczyło większość kobiet na własnej skórze. Z resztą również sporo mężczyzn, w tym ja

A agresję imigrantów głównie znam z płaczu konfederatów, nigdy ani w PL ani za granicą nic złego mnie nie spotkało (może miałem szczęście)

Może dlatego że w Polsce jest 99% białych polaków, a za granicą byłeś trzy dni
  • Odpowiedz
@johann_10: niektóre kobiety nie mają mózgów, co wstyd mi przyznawać jako przedstawicielce płci pięknej.
Imigranci zawsze będą niebezpieczni, czy to arabusy, pakistany, upowcy czy insze nieciekawe, niecywilizowane bydło.
Wolę swojskich żulików made in Poland.
  • Odpowiedz
odchodzą spokojnie ale zapomniała dodać, że po gwałcie zbiorowym

@dzar1984: odchodzą spokojnie zamiast uciekać, bo są pewni swojej bezkarności xD
  • Odpowiedz
  • 3
@pioter_ciemiezca: typie, ale ja ci tłumacze ich sposób myślenia, nie mój
Aczkolwiek nie ukrywam że trzęsienie portkami i głosowanie na konfe bo przyjdo imigranty i bedo zabijać to xD
  • Odpowiedz
@johann_10: Co jak co typiara ma rację. W Polsce w przeciwieństwie do krajów Europy zachodniej przestępczość imigrantów jest na skrajnie niskim poziomie.

Ja też łażąc po Warszawie bardziej obawiam się zakazanych Polskich mord n--------h pod sklepem niż zagraniczniaków.

Co innego jak byłem w Berlinie czy Londynie. Tam imigranci niby i tym samym kolorze, a jednak vibe taki że jak skręcisz w złą alejkę to lepiej swoją kobietę z dzieckiem bliżej
  • Odpowiedz