Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +43
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
Reanef +207
I to jeszcze na odcinkowym na lewym z maksymalną. BMWiarze to podludzie. #samochody #motoryzacja #bmw
źródło: 1000029659
Pobierz

Posiada ktoś może #swiatlowod od #tmobile i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Dostałem od nich wydaje mi się dobra ofertę w postaci światłowodu do 900mb + abonament na telefon wszystko bez limitu w cenie 95zl( ͡° ͜ʖ ͡°) i zastawniam się czy warto XD O ile się nie mylę pod moim adresem korzystają z kablów od #orange
Zastawnia mnie też jak ten router od t mobile się sprawuje
Z góry dzięki za pomoc
#internet #pc #pcmasterrace #operatorzykomorkowi #abonament
Sam światłowód w mniejszych prędkościach da się znaleźć taniej. Np. T-Mobile 300 Mb/s za 30 zł (dla nowych klientów - promka lata na pepperze) albo Orange (pod marką nju mobile) 200 Mb/s za 39 zł.
Telefon no limit z rozsądną ilością internetu też do ogarnięcia poniżej 40 zł. Więc kwestia jak szybki internet Co potrzebny
Router nie jest problemem, jeśli dostaniesz ont to możesz bez problemu podmienić na swój własny router. Za to mają wyższy ping i jeśli grasz w gry