Wpis z mikrobloga

@Wilkbardzonijaki: jesteś chadem z tindera, idziesz r----ć kolejną laskę, potem taka pisze ci, ze zaciążyła.... No i jaką chłopie masz pewność, że nie ruchała się z każdym typem, którego poznała? Przyznasz się? Będziesz się włóczył po sądach? Bawił w ustalanie ojcostwa?

Durna baba, niech się buja. Takie przeważnie same dążą do wpadki, żeby uwiązać typa albo zrobić z niego bankomat.
  • Odpowiedz
Patrzę ile kobiet jest zniszczonych i targanych emocjami że nie wiedzą jak żyć- ogólnie to bajki dla dużych chłopców a kobiety są jakie są i na pewno nie są uciskane jak niektórzy próbują wmówić.

@dzaro-dzaroslawski: w tym zawarłeś wielką mądrość. Często przypisujemy kobietom planowanie i ogarnięcie. Ale to wynik projekcji. Przypisywania im męskiego sposobu postrzegania świata. „Kobiety są jakie są” to klucz do zagadki. Mózg kobiecy bardziej przetwarza świat emocjami
  • Odpowiedz
@WomanWhisperer: nie no dobra, nie że wierzę randomowi z neta, więc podzielę to przez pięć. I mając na uwadze te dwadzieścia napisze tylko że mam nadzieję iż się przebadałeś po tym wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i że nie sprało łba za bardzo tj. jesteś w szczęśliwym związku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Komentuje to co jest na miniaturze, głąbie.

@RedTiger: I to coś, ma być komentarzem do czegokolwiek?

Nie zakupy spożywcze, tylko pizze na dowóz. I to zwykle baba jest pizzą. Poniżej 30 minut. Pod tym względem Tinder wygrywa z Dominos za każdym razem.

I tak nie rozumiem co ty bełkoczesz, brak Ci umiejętności budowania poprawnych zdań. Nie mówiąc o tym, że autor tego wysrywu nawet nie oglądał całości, bo akurat redaktorki
  • Odpowiedz
One wszystkie są bardziej z-----e od normalnego człowieka.

@RedTiger: W sumie to bym się z tobą zgodził, ale ta występująca w programie mówiła przez większość nawet z sensem. Pomijając te części feminazistyczne, to tematykę par i ich problemów całkiem nieźle ogarnęła, warto przesłuchać całość dla wyrobienia sobie opinii, ja tak zrobiłem.

Chłop autentycznie wyrwał jakąś wypowiedź z kontekstu, nie warto kierować się takimi treściami, a tym bardziej opierać na nich
  • Odpowiedz