Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +40
Ponad 10 lat w zawodzie, 5 lat studiów, branża która płaci naprawdę dobrze spokojnie top 90-95% ludzi w tym kraju. Doszedłem do sufitu, dalej to już polityka korporacyjna albo własny biznes. Robiłem wszystko jak trzeba. Odkładałem, ETF-y, nie przepalałem. Podwyżki dostawałem. A inflacja przez 5 lat i tak zjadła mi z 25% realnej wartości wypłaty.
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę

tomwick55 +6
Moim najulubieńszym zagranicznym bramkarzem jest Marc-Andre ter Stegen. A jaki jest Wasz?
#mecz #pilkanozna #sport #przemyslenia
#mecz #pilkanozna #sport #przemyslenia
źródło: 1000032287
Pobierz

Klasyka tego foidalnego podgatunku, a potem bedzie "Szukam miłego spokojnego chłopaka który zaopiekuje sie mną i moim maleństwem" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
Oho następna samotna maciorka dała głoś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Taka już znigła natura gadzich mózgów gdy robicie to z chadem to podświadomie chcecie by was zapłodnił ¯\(ツ)/¯
@dzaro-dzaroslawski: gdzie wy żyjecie xd
@RedTiger: Jesteś pewien, że to do mnie? Bo ja się pod tym wątkiem nie wypowiadałem, tylko zamieściłem cały materiał do wpisu wykopka.
@kolejne_juz_konto: Włącz myślenie, i spójrz na obrazek.
Otworzyłem teraz losowo, Brzesko 1840-1856 to jest osiem przypadków na pierwszych dziesięciu stronach.
źródło: 1000045335
Pobierz@RedTiger: Nie wiem o c--j Ci chodzi...
ja jestem ciekaw kiedy wahadełko się odwróci i tak jak już teraz każdy wie że nadmierna ekspozycja na social media to TOKSYNA dla mózgu - to tak samo toksyną dla mózgu jest właśnie takie pseudo psychologizowanie
gdzie ja naprawdę rozumiem że problemy i traumy
źródło: 19eda5f176161852dd699636da3080ac
Pobierz@walczymy: Faktycznie, zgadza się.
@Wilkbardzonijaki: a jak się tylko trafi świeże mięsko gdzie widać po zdjęciach że kasiasty z wyglądem to wszystkie się na niego rzucają jak piranie