Wpis z mikrobloga

@Wilkbardzonijaki: P0lka nie wiedziała nawet jak ma na imię znała tylko nik powiedziała na aplikacji że jest w ciąży a chłop usunął parę. Taka potem będzie krzyczeć wszyscy mężczyźni źli, a podejrzewam że nie dymają ich normalne chłopaki tylko chady.

Klasyka tego foidalnego podgatunku, a potem bedzie "Szukam miłego spokojnego chłopaka który zaopiekuje sie mną i moim maleństwem" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Nie zakupy spożywcze, tylko pizze na dowóz. I to zwykle baba jest pizzą. Poniżej 30 minut. Pod tym względem Tinder wygrywa z Dominos za każdym razem.

@RedTiger: Jesteś pewien, że to do mnie? Bo ja się pod tym wątkiem nie wypowiadałem, tylko zamieściłem cały materiał do wpisu wykopka.
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki: a teraz sobie pomyśl, że to Ty byś miał właśnie iść do takiej Pani Psycholog poważnej lekarki i jej się żalić ze swoich chuopskich niemożności

ja jestem ciekaw kiedy wahadełko się odwróci i tak jak już teraz każdy wie że nadmierna ekspozycja na social media to TOKSYNA dla mózgu - to tak samo toksyną dla mózgu jest właśnie takie pseudo psychologizowanie

gdzie ja naprawdę rozumiem że problemy i traumy
Dietetyq - @Wilkbardzonijaki: a teraz sobie pomyśl, że to Ty byś miał właśnie iść do ...

źródło: 19eda5f176161852dd699636da3080ac

Pobierz
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: ja tam ją szanuje bo przekazuje, to co jej mówią z praktyki swojej psychologicznej. Tak naprawdę żeby nie te potwierdzenie wśród kobiet że nawet brzydkie mają setki lajków to była by to tylko teoria spiskowa. A tak wiemy jak jest prawie wszystkie jeśli nie wszystkie szukają tam chadów, a przez te lajki uważają się za nie wiadomo jakie modelki będac np 2/10.
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: cuckoldom i tak się nie wyjaśni jeden z nich pod moim najnowszym postem się odpalił że te wymagania to żeby się umyć być czystym i mieć więcej kasy, żalosne ale spokojnie być może jeszcze życie do parteru go sprowadzi
  • Odpowiedz
jej pacjentki mają wszystkie aplikacje randkowe zainstalowane i usilnie szukają partnera

@Wilkbardzonijaki: a jak się tylko trafi świeże mięsko gdzie widać po zdjęciach że kasiasty z wyglądem to wszystkie się na niego rzucają jak piranie
  • Odpowiedz