Wpis z mikrobloga

Wiem, że wszyscy tutaj będziecie mieć odmienne zdanie i to jest spoko, ale mimo to muszę napisać i wydusić to z siebie, że już przestało mnie bawić śmieszkowanie z zespołu o nazwie Ferrari. O ile na początku kiedy wszedł termin "grande strategia" jeszcze za czasów Vettela to mnie mega śmieszyło co ten zespół odwalał, tak po tylu latach już nie odczuwam beki kiedy widzę jak znowu popełniają amatorskie jak na taki zespół błędy no bo ile można. Za Hamiltonem nie przepadam, Leclerca bardzo szanuje i jako kibic chciałbym, żeby kierowcy Ferrari ścigając się dawali z siebie wszystko i zespół nie przeszkadzał i nie odwalał tak żałosnych decyzji udupiając kierowców. No bo ile można słyszeć, że Ferrari nie zjechało na wymianę opon itp no ludzie. Tym bardziej, że mamy takiego kierowcę jak Leclerc, który marnuje się w tym zespole i okej mają super historię, kolor czerwony, prestiż i w ogóle, ale to po tylu latach jakbym wygrał w tym zespole klaunów to bym odczuwał wstyd i tyle. Dobra to tyle możecie minusować.

#f1 #ferrari
Glock9212 - Wiem, że wszyscy tutaj będziecie mieć odmienne zdanie i to jest spoko, al...

źródło: hq720

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach