Wpis z mikrobloga

Hejka mam pytanie, znajomy chce mi sprzedać hulajnogę którą używał 2 tygodnie (jest gwarancja)

xiaomi Electric Scooter Elite, za około 1000

I mam kilka pytań?

1. Czy mogę tym legalnie jeździć po chodniku? (nie potrzebuję więcej niż 20km/h hulajnoga np bolt w zupełności prędkość mi wystarczy)
2. Czy ten model spokojnie nada się na pogodę która jest teraz? Tzn że czasem trzeba będzie podjechać w deszczu?
3. Czy za tę cenę znajdę coś lepszego?

#hulajnogaelektryczna #xiaomi #kiciochpyta #niebieskiepaski #wykop #hulajnoga
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

elite dla osoby dorosłej jest za słaba, bardziej dla dziecka
w sensie bateria jest na styk OK

1. z chodnikami to temat rzeka, niby jadąc wolno możesz a niby nie

1000zł to one nowe chodzą, dziwię się że aż tak tanio z nimi zeszli, najgorsza ona nie jest a jednak jest tańsza niż jakiś syf noname w mediaexpert który ludzie masowo kupują
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol:
1. Możesz, jeździć po chodniku, jeśli obok nie ma drogi rowerowej, a jezdnia dopuszcza prędkość samochodów powyżej 30 km/h. Jak będą piesi, musisz zwalniać do ich prędkości.
2. Spokojnie pojeździsz w deszczu.
3. 800 zł to dobra cena.
4. Nie jest za słaba. Ja mam ponad 100 kg i jeżdżę słabszą m365 Pro. Spokojnie dobija do 30 km/h.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: przy starych xiaomi jakie miałem można było sobie wyregulować z maskownicy, nie wiem jakie są tam zapasy - w starych kable są zalane pianką i jak miałem mało to lekko śrubokrętem pianki wydziobałem a na kable potem założyłem płaszcz
  • Odpowiedz