Aktywne Wpisy

wykop +16
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

cheture +18
jakie macie plany na wieczur

Jedna z najcięższych prób w załączniku
#genz #polska #nastolatki
źródło: IMG_2247
PobierzMnie natomiast wkurza określenie "po południu" gdzie to może być zarówno 12:30 jak i 17 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko w cyfrze czytam co pokazuje.
Ale w którym miejscu jest ta
W dekodowaniu informacji o godzinie w stylu "za piętnaście 12" musisz odjąć 15 minut od pełnej godziny, dochodzi ci konwersja z "za piętnaście".
Jak ktoś powie ze jest 11:45 to wiesz to od razu. Tu nie chodzi o trudność tej konwersji ale w ogóle o to ze po c--j.
@Kiedys_Mialem_Fejm: Co byś tu zrozumiał? Jedno, że jest to banalne to prawdziwy problem z tym, że gość podaje przykład 16:30 i 17:30. Jak k---a w pół do piątej może być 17:30, chyba jak się cofa.
R---------a mnie za każdym razem jak widzę jakieś komentarze pisane kompletnie niepoprawnym gramatycznie angielskim ze wstawionymi polskimi słowami, bo autor nie zna angielskich odpowiedników XD
@niecodziennyszczon: XDDD Ja sobie nie wizualizuję i wiem o co chodzi. Jestem jakiś dziwny? Tabliczkę mnożenia też sobie wyobraża ktoś przy mnożeniu?
@Mitur: Tabliczkę nie, ale jakieś tam cyferki oczywiście się przesuwają w głowie. Jak kurła miałbym to sobie inaczej wyobrazić? Słuchowo?
@Krajalnica586 Nic nie muszę, po prostu to widzę mimowolnie, to jest odruch.