Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LZBNZ: W jaki sposób będa przeprowadzane kontrole? Typ z ulicy wejdzie na twoją prywatną własność? Bez nakazu sądowego? I popędzi do kotłowni? Furtka zamknięta, psy spuszczone i nikogo nie ma w domu. Ale zrobisz jak chcesz oczywiście
  • Odpowiedz
  • 0
@FilipWWL: No ale mają w papierach, były te krajowe ewidencje srencje, są raporty kominiarza który dwa razy do roku przyjeżdża czyścić komin i podbija papiery tzw przegląd kominiarski. Tam jest wszystko napisane jaki budynek, jaki piec, jaka klasa itd
  • Odpowiedz
@LZBNZ: po prostu poszukaj podobnego kotła, ale 5 klasy, na olx kupisz używkę tanio, ja mam pellet i ceny w tym roku p------o, lepiej węgiel stabilny...
  • Odpowiedz
  • 0
@elfie69: ludzie mają krótką pamięć. Nie pamiętasz co sie działo z węglem jak wybuchła wojna w 2022 roku? Kupowałem wtedy ekogroszek za 3500 tona XD
  • Odpowiedz
@LZBNZ: no było tak, kupiłem 5 ton wtedy za niecałe 5k i jeszcze mi pisiory oddały 3k xP do pelletu nie będzie żadnych dopłat nigdy, bo to prywaciarze produkują, a w polityce teraz nie ma woli do regulacji, zmniejszenia VAT, a jest 23%
  • Odpowiedz