#korsir ciekawi mnie który diagnosta podbił w kaudi przegląd z takimi oponami No chyba, że Michał miał dobre, a jak sprzedał Kubie to zamienił na jakieś stare parchy xD
@pietrek16: w polsce instytucja przeglądu to jest mało śmieszny żart bo 70% samochodów ma jakiś defekt wykluczający je z jazdy natentychmiast np źle wsadzona żarówka albo korozja elementów konstrukcyjnych
@pietrek16: na pewno koleś mieszkający na jednej wsi od urodzenia, w dodatku mechanik, nie zna nikogo na pobliskiej stacji i absolutnie nie ma szans na to zeby ktos mu podbił przegląd w największym gruzie
@pietrek16: pewnie tak, tam mi nie podpili mazdy, a Ragonowi odrzucili przegląd w ładnym aucie z minimalnie słaby ręczny. Chciałbym mieć stację co podpija graty, ale to już nie są lata 90-te. https://www.youtube.com/watch?v=Ko3hKym1cZI
@pietrek16: pewnie przeszło na tych, u nas prawnie w oponie liczy się tylko bieżnik. Opona może mieć 20 lat i być sparciała, ale jak ma bieżnik to musi przejść. Już kupiłem nowe
@Korsir: u mnie podbijają bez problemu chyba na większości stacji, u ciebie chyba jacyś służbiści siedzą albo była jakaś gruba afera typu "ktoś się r------ł dzień czy kilka dni po przeglądzie totalnym śmietnikiem". Może warto się do innego powiatu przejechać ( ͡º͜ʖ͡º)
@pietrek16: no kolega obijacz to sto razy wieksza sknera niż Kubś tylko ludzie teraz zakochani w nim bo sprzęgło wymienia w jednym odcinku xD Chłop sępi wszystko od Kubusia, co chwile reklama aby sie nachapać,ale zapłacić za kostke firmie to wielki ból d--y że drogo,kupic regały do busa nowe? Nieee drogo xD najlepiej niech widz wyśle kostke a Kubuś niechy przyjdzie poukłada xD
@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: co stacja to inny obyczaj, ja jeżdżę od 13 lat na jedną do tego samego diagnosty i tylko dostaje karteczkę co trzeba zrobić 😅
@swinkapl: zdziwił byś mieszkam na wiosce 3000 mieszkańców z diagnostą 8 lat do podstawówki chodziłem nieraz na p--o razem idziemy a w sprawie przeglądu nic nie załatwię.
@spadowamamrobote: weź pod uwagę że Michał żyje na własny rachunek i po prostu myśli, oszczędza na czym się da żeby kupić czy zainwestować w coś innego. Ma do spłaty leasingi itp. Połowa wyposażenia garażu Korsira to współprace, przypominam że on dostał całą palete narzędzi z YATO do budowy kampera, zafira stała pół roku na podwórku żeby dostać darmowe sprzęgło ze współpracy. Argument że kupił używane regały do busa zajebisty XD
No chyba, że Michał miał dobre, a jak sprzedał Kubie to zamienił na jakieś stare parchy xD
Nie ma na to szans, przecież to Polska
XD
https://www.facebook.com/share/1C4U9FRtxG/
Bo niemożliwe że przeszło normalnie z takimi pociętymi kapciami
@Korsir: nie tylko