@papiez_akrobata: no ja tak zrobilem, majac 21 lat i kilkaset zlotych na koncie. Prowadze ją juz prawie 20 lat. Nie bylo w tym nic trudnego. Mit o tym ze trzeba miec nieludzkie umiejetnosci i miliony odlozone to jedt wielkie xd
@nie_umiem_inwestowac: grałeś kiedyś w monopoly? Kiedy gracze obkupili sie juz w miasta, nagle wchodzisz ty i mowisz temu który przegrywa : kup sobie miasta i postaw domki, przecież to proste.
Tak wlasnie wyglądasz mówiąc "zaloz firme i zatrudnij ludzi".
@papiez_akrobata: utrzymuje mnie i rodzine mojego brata od parudziesieciu lat, wkladajac w nia 2-3 godziny pracy dziennie. Zatrudniam tylko brata. Kiedys zatrudnialem 5 osob ale dalo to niewiele wiecej pieniedzy a odpowiedzialnosc i stres 10 razy wieksza wiec zwolnilem je. Firma z zakresu bardzo szeroko pojetego marketingu. Prog wejscia do dzisiaj zerowy a jak widzisz niedlugo bede se tak dzialal 3. Dekade.
@papiez_akrobata: Załóż firmę, sam się zatrudnij, sam sobie dawaj podwyżki i zostań milionerem. Na co czekacie, jeden z drugim? Pieniądze leżą na ulicy, wystarczy po nie sięgnąć.
Brzmi jak dowolna fundacja
źródło: 1000006701
PobierzJust załóż firme bro xD Nie masz pracy? Załóż firmę, przecież to takie proste.
Najłatwiej wydaje się cudze pieniądze...
Akurat to nie brzmi zupełnie jak dowolna fundacja bo one działają dla prania pieniędzy przez milionerów i ucieczki przed us xd
@chanelzeg: Super, to było 20 lat temu. Teraz próg wejścia jest o wiele wyższy
Kiedy gracze obkupili sie juz w miasta, nagle wchodzisz ty i mowisz temu który przegrywa : kup sobie miasta i postaw domki, przecież to proste.
Tak wlasnie wyglądasz mówiąc "zaloz firme i zatrudnij ludzi".
@papiez_akrobata:
Jesli założenie firmy jest za trudne, to wystarczy że nie będziesz udawał świętego za pieniądze innych. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)