Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Totalne upodlenie - co trzeba mieć w głowie, żeby iść do tv i opowiadać, że żadna cię nie chce. Nawet mi ich nie szkoda

@adam-pajac: liczą na jakieś współczucie i że może jakaś ich zauważy a baby widząc coś takiego gardzą nimi jeszcze bardziej
  • Odpowiedz
  • 34
Totalne upodlenie - co trzeba mieć w głowie, żeby iść do tv i opowiadać, że żadna cię nie chce. Nawet mi ich nie szkoda

@adam-pajac:
Opowiadają o powaznym problemie społecznym a jedyne co dostają od facetów to beka śmiechu XDDD
Kurrrwa faceci, a potem się dziwią, że kobiety przejęły w 100% narrację na temat tzw. "równości" (czyli walki płci) i na każdy najmniejszy ich problem robią setki spotkań, wymyślają nazwy
  • Odpowiedz
komentarze na Facebooku jadą z tymi gościami równo

@xorm199: Jezu, aż specjalnie sprawdziłem - brutalne. Ale straszny jest ten nowoczesny feminizm, to są agresywne femcelki i mizoandryczki xD Jakie agresywne one ehhh
  • Odpowiedz
@xorm199: ci dwaj po lewej to muszą być s---------i psychicznie, nie ma innej opcji, o czym świadczy zresztą fakt pojawienia się ich tam XD Mam dużo brzydszych kolegów co ładowali po same kule niejednokrotnie.
  • Odpowiedz