Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +248
Meta, właściciel Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, zwalnia kolejne 8 tys. osób (10% pracowników). Pozostali mają już na swoich komputerach zainstalowane oprogramowanie śledzące każdy ich ruch w celu pozyskania danych do uczenia AI, które ich zastąpi.
Przychody Mety wzrosły w Q1 2026 o 33% rok do roku, nie łudźcie się więc, że to przez rzekomy odpływ użytkowników.
Wielu wciąż myśli, że z AI to będzie tak, jak było z zastąpieniem konia przez samochód.
Przychody Mety wzrosły w Q1 2026 o 33% rok do roku, nie łudźcie się więc, że to przez rzekomy odpływ użytkowników.
Wielu wciąż myśli, że z AI to będzie tak, jak było z zastąpieniem konia przez samochód.
źródło: 7cv9xoxyvj2h1_Original
Pobierz
arcxa +165

Oczywiście nie mogę jesczze napisac podsumowania bo sporo grubasów nadal zwleka z wpisaniem wagi
Jak wiadomo grube to głupie
Przecież ważą się z rana, chyba że są jesczze głupsi niż myślałem i ważą się wieczorem
Ale już wpisać wagę to dla grubasa za dużo
Przecież jeszcze się zmęczy bo to pewno trzeba kliknąć na link do pliku i potem zakładkę swoją i potem jesczze odpowiednią komórkę i potem wpisać wagę
Dla grubasa tyle aktywności to za dużo, zmęczy się fizycznie i psychicznie
Tak więc podsumowanie będzie późno albo jutro
A zapisy będą 6 i 7 kwietnia
I tyle
Nie wołam, nie przypominam, wrzucę na tag i kto będzie to będzie
Kogo nie będzie to kij mu w oko
Discord wystartuje pewno we wtorek lub środę, czyli 7 lub 8 kwietnia
Nie zapisuj się jak jesteś z-----y bardziej niż średnia krajowa
Te igrzyska będą inne - nie wpiszesz wagi przez 7 dni to automatycznie wylecisz
Dla tych mniej inteligentnych wyjaśnię - teraz można było wpisać raz na tydzień
I to nie jest to samo
Wpiszesz w poniedziałek i 6 dni nic? To skrypt dnia siódmego bożego o 12 w południe sprawdzi czy wpisałeś czy nie i w-----e cię szybciej niż ty wpieprzasz 3 big maki z frytkami
J---ć leniuchów co dołączają i nic nie robią, nie mówiąc już nawet o chudnięciu
Znowu będzie grypa zero na utrzymanie wagi i masę i też zmienia się zasada - tak samo jak reszta muszą wpisywać wagę albo wypad
#odchudzanie #chudnijzwykopem #redukcja
Niektorzy po prostu są urodzonymi grubasami.
Nie rozumiem XD. Ktoś miał grypę to nie musiał wpisywać wagi?