Wpis z mikrobloga

Przesyłam gryps od @tomwick55

Dostałem bana na 2 tygodnie. Udało mi się już ogarnąć dokładny powód, bo sam komunikat od moderacji i dodatkowe standardowe gadki regulaminowe na całą stronę, to tak naprawdę niewiele mówiło. Wczoraj jakiś chuop z różowym paskiem wrzucił na świętym tagu screena starej rozmowy użytkownika Cash'a91 z kimś innym, gdzie w treści pojawiło się zdjęcie twarzy tagowiczki zsrrauamaie. Tej chyba od Prawiczka92. Zobaczyłem to, zapisałem i zrobiłem ankietę z nią „Czy taka by chuopom wystarczyła? - Tak lub Nie”. Mimo, że nikogo nie obraziłem, nie miałem złych zamiarów, ani nic, dostałem banicję od moderacji przez donos, który przeszedł. Teraz będę mógł tylko przeglądać tag, a nie na nim siedzieć. To była dla mnie forma komunikacji z kolegami tagowymi i w byciu w najaktywniejszych użytkownikach tego portalu. W realu dokucza mi samotność. Mocna lipa, nie jest zadowolony z decyzji moderacji i szkoda, że nie mogę z Wami tutaj być ehh. Nudniej teraz będzie. No nic, nie dam nikomu satysfakcji i płakać nie będę. Nic złego nie zrobiłem. Ominą mnie najbliższe tematy meczu Szwecja-Polska, ale święta niedługo, więc szybko powinno minąć. Na pohybel nienawistnikom, pomawiaczom i niesprawiedliwym wyrokom. Mogła po prostu napisać do mnie, jeśli to ona lub to ktoś od niej, że jej to nie pasuje żebym usunął wpis i temat byłby od razu z głowy. Nie rozumiem czemu ludzie nie chcą po prostu rozmawiać - tak po ludzku. Można było się dogadać. Przez to robią się niepotrzebne rzeczy i ludzie sobie tylko życie uprzykrzają. Dobrego dnia życzę wszystkim dobrym chuopom i dziękuję za PDW!

#przegryw #ban #pdw @Sylwiusz_89 @majzter @Kotki_Telemarka @Ninja_xtb5 @Miteora
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Będzie ściana tekstu, ale edytowałem trochę, aby nie było zbyt kontrowersyjne, bo ta decyzja wkurza. Niestety, ale tu policja polityczna znana z filmu Psy zadziała. Tak tu działa coś takiego. Jeden chłop nawet co kiedyś tu aktywny bywał tym się zajmuje/zajmował. Nawet sporo popełnił tu wpisów. Niemoralna sprawa tych typów co czują niechęć dla każdego kto ma obserwujących, ma sporo wpisów i szacunek ludzi ulicy, szacunek TAGU i w REAL LIFE sporo
Sylwiusz89 - Będzie ściana tekstu, ale edytowałem trochę, aby nie było zbyt kontrower...
  • Odpowiedz
@michalxd21: @first @eSUBA94 @umorusany_w_kale @moja-walka @WolnyBLN @matixrr Na 100 % @tomwick55 cieszy się, że daliśmy przykład BRATERSTWA tu, ale problem jest gdzie indziej. Przewinienie i zgłaszanie czegoś takiego. Oświadczam, że jak komuś z tych co mu w butach ciasno, kamyk w nich drażni, nosi stringi damskie siostry i mu pasek ociera czy dostał 1500 PLN mandatu za wyprzedzanie na przejściu w REAL LIFE
  • Odpowiedz
Napisałem S-F, za może i nie historię dla @towmick55, aby o nas nie zapomniał. Talentu piłkarskiego Remka Mroza nie mam, ale dam sobie szansę. Jak to @Lolenson1888 gadał przekaz myśli.@matixrr: @first @KebabZostrymSosem @miki4ever @thorgoth Jest rok 2000. Pan pierdzący do mikrofonu MRNORBI mieszkający gdzieś między KIELCAMI, a RADOMIEM kupuje klub piłkarski zamiast grać w kasynie. On robił 2-3-4 miliony PLN w latach PRIME na
  • Odpowiedz
Napisałem S-F, za może i nie historię dla @towmick55, aby o nas nie zapomniał. Talentu piłkarskiego Remka Mroza nie mam, ale dam sobie szansę. Jak to @Lolenson1888 gadał przekaz myśli.@matixrr: @first @KebabZostrymSosem @miki4ever @thorgoth Jest rok 2000. Pan pierdzący do mikrofonu MRNORBI mieszkający gdzieś między KIELCAMI, a RADOMIEM kupuje klub piłkarski zamiast grać w kasynie. On robił 2-3-4 miliony PLN w latach PRIME na luzie.
  • Odpowiedz
@thorgoth: Ok. Będę pamiętał. Zbieram + dla @tomwick55 chłopy. @first @KebabZostrymSosem @miki4ever @thorgoth @tomwick55 niech wie chłop jakie tu ma poparcie! PS Dzięki, że nie napisałeś, że zalatuje moja historia opowieściami z psychuszki. Chociaż jak wczoraj jechałem do pracy jako pasażer Sharanem 1,9 TDI niezniszczalny silnik kolegi, to z przodu pasażer pokazuje pewien dom i mówi, że typ z nim robił w 1991 roku
Sylwiusz89 - @thorgoth: Ok. Będę pamiętał. Zbieram + dla @tomwick55 chłopy.  @first @...
  • Odpowiedz