Aktywne Wpisy

panna_kotta +136
Was też w-----a , jak ktoś sobie stosuje własne zasady pisowni , czyli pisze w ten sposób ?
Albo w taki...... milion wielokropków.....
Albo jeszcze lepiej w ogóle nie stosuje znaków interpunkcyjnych pisze ciągiem po prostu można p-------a dostać i nigdy nie wiadomo o co chodzi
O
Albo w taki...... milion wielokropków.....
Albo jeszcze lepiej w ogóle nie stosuje znaków interpunkcyjnych pisze ciągiem po prostu można p-------a dostać i nigdy nie wiadomo o co chodzi
O

nieparzystokopytny +228
#takasytuacja W Darłowie budowali szeregowce, ale "przypadkowo" wyszły im bez okien i z Biedronką wewnątrz całości.
To pierwszy na świecie Biedronkowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To pierwszy na świecie Biedronkowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: HLl_Uc9W8AAaQhS
Pobierz

@Seraphae w tym że to one poniekąd odebrały mi życie które miałem do tej pory.
@zaspanyziom brakuje mi po prostu interakcji z ludźmi w czasie wolnym. Dobrych
bluźnisz i tyle, a przy okazji pośmiewisko z siebie robisz.
Zwykle działa to tak, że odcinamy się od tych, na których nam nie zależy tak bardzo, zostawiając przy sobie kilka(lub jedną) osób, najbliższych przyjaciół, bo na utrzymywanie relacji ze zwykłymi kolegami nie ma już czasu.
Jeśli zostałeś sam, to znaczy, że nigdy
@Kghjw: to nie partnerki zamkneły ich w domach tylko twoi "przyjaciele" wolą spędzać czas z kimś kto daje im więcej przyjemnośći
@Kghjw: powinieneś raczej nienawidzić swoje ciało, kobiety są zajebiste.
Co to może być? Rower, auto, wędrówki, nie wiem, praktycznie cokolwiek, czego nie da się robić w piwnicy.
Nie pisałem, że powinien być. Pisałem, że naturalnie większość dojrzewa i zmieniają im się priorytety, z kumpli do młodzieńczego chlania na rodzinę, którą zaczynają budować.
A jak ktoś, jak OP, zostaje w miejscu to naturalnie zostaje odsunięty do bardziej odległego kręgu znajomych.
przestań jojczeć xd jesteś idealnym dowodem na tezę OPa, że stare dziady to zjeby i nie da się z nimi nawiązać relacji normalnych
@Polinik tu sie nic już nie zmieni i szczerze przeraża mnie to że w moim życiu nic ciekawego już się nie wydarzy.
Mówisz że przyczyną tego że jestem.sam jest mój charakter ale prawda jest taka