Aktywne Wpisy

CzekoDonut +91
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Artimeges +148

Pan rowerzysta nie śmiał jechać nową ścieżką rowerową, bo pewnie bał się że kółka piaskiem pobrudzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000030588
Pobierz@piwakk no powinien jechac ścieżką, wiadomo, ale szczerze mowiac ta sciezka jest z-----a, pieniądze zmarnowane, nie wiem kto to odbierał. No ale ważne, ze urzednicy w gminie mogą odfajkowac, ze sciezka jest.
@pasta_alla_carbonara: no i co z tego xD
Masz ścieżkę to wydupiaj i nie ma od tego wyjątków, tak samo jak pedalarze szczekają na każde odstępstwo u innych xD
Tu. Ale stare street view niestety, a ścieżka powstała niedawno
Sam jak mogę to wolę jednak po ścieżkach, bo bezpieczniej, chyab że wiem że jest tak krótka że szkoda zachodu z wkezdzaniem
Komentarz usunięty przez moderatora
@piwakk: Według rozporządzenia krawężnik nie może być wyższy niż 1cm.
Idąc tym tokiem rozumowania - podnieśmy cenę paliwa o 5 groszy, przecież to dla klienta nie będzie problemem, co to jest 5 groszy dzisiaj