Wpis z mikrobloga

@Emble: a rozumiem ze to wcale nie chłopy przyjezdzaja ci wreczyc ta niebieska karte? rozumiem ze przyjezdza patrol bab i cie zbaiera do pierdla tak?

a w pierdlu to cie baby męcza tak? soloneza każą ci pić bo beretem dzbana nie przykryłeś tak?

Nikt nie bedzie tak podły dla chłopa jak inny chłop - zapamietajcie to soebie wykopki.
  • Odpowiedz
@gutowszczyzna: Powiedziałbym, że nawet nie kiedyś. Jeszcze kilka-kilkanaście lat temu przynajmniej moim zdaniem laski były dużo bardziej normalne kobiece jak ma to miejsce obecnie serio. Generalnie mówi się o mężczyznach, że to są takie duże dzieci, ale obecnie to kobiety bardzo często właśnie nimi są.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: mój ojciec nie potrafił nawet zrobić zakupów spożywczych. Wysłany po Ogórki kupił kabaczek, nie potrafił odróżnić wołowiny od. Wieprzowiny. Nigdy w życiu nie zrobił obiadu z jedzenia tylko kanapki nie kupił sobie ubrania i go nie wyprał.
Nie wiedział jak się zarejestrować do lekarza a co dopiero mnie. Takie głupie mężczyzny są. Serio. W domu nic nie potrafił naprawić a niby inżynier.
  • Odpowiedz
cala pewnoscia 20-letnie Julki ogarniaja chate, piora, sprzetaja i jeszcze pieka ciasteczka. Na bank.

@gutowszczyzna: 20 letnie Julki tak pieką babeczki, tak jak 20letnie Oskarki umieją cokolwiek naprawić.
  • Odpowiedz
@Czesterek:

mój ojciec nie potrafił nawet zrobić zakupów spożywczych. Wysłany po Ogórki kupił kabaczek, nie potrafił odróżnić wołowiny od. Wieprzowiny. Nigdy w życiu nie zrobił obiadu z jedzenia tylko kanapki nie kupił sobie ubrania i go nie wyprał.

Nie wiedział jak się zarejestrować do lekarza a co dopiero mnie. Takie głupie mężczyzny są. Serio. W domu nic nie potrafił naprawić a niby inżynier.

No to pretensje do matki trzeba mieć, że z
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: pol miliona mieszkancow to u mnie dwie dzielnice maja XD

dobrze twardzielu jesteś KOZAKIEM, h-j ze bezdzietnym i bez szans na prokreacje ale potrafisz kafelki położyć XD a mnei dalej nazywaj kuckiem - bede o tym wspominal jak bede ci zapinał siostre jak przyjedzie ukladac sobie życia z twoich skierniewic czy innego Lublina XD
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: dzisiaj na jdg idziesz bezpieczniki wymieniać, gniazdko przykręcić czy syfon wymienić i masz na rękę after taxes w dużym mieście 10k+ cbln

a klienci to głównie tzw "młodzi wykształceni" krwa gamoni jest tyle co nigdy wiec trzeba ich na hajs robić bo oni sami dwie lewe ręce do wszystkiego i hotel Paradise, iphonik i kawka na mieście. Tak - nie wszyscy, ale % młodych kompletnych d3bili dzisiaj jest jak
  • Odpowiedz