@Fala_Magnezu: mordo sam jestem z zamiłowania złota raczka i tylko 1/5 znajomych coś potrafi naprawić a wszyscy konie urodzone w prlu i kazdy miał starego robola. woleli grac na pc niz pomagac staremu w robocie
@sablewski69: widocznie w takiej bańce żyjesz fajnopolaków czy innych plastusiów, spoko znajomi ogólnie xD ja nie znam nikogo takiego, nawet największy nerd i pctowiec w moim otoczeniu umie ogarnąć podstawowe naprawy w domu czy prace na działce. Nie jest to żadne halo ani coś czym ktokolwiek się chwali, tylko absolutne bare minimum istoty ludzkiej.
ok ty i twoich trzech kolegów z powiatowego to złote rączki. pasuje? XD
Jakie złote rączki, o czym ty do mnie rozmawiasz typie? Dla ciebie wymiana kranu albo położenie paru metrów polbruku to są jakieś nadludzkie umiejętności dające tytuł złotej rączki? xd
@sablewski69: chłop kiedys: baba pyskowała to w------l i spokój, jak się poskarżyła to jeszcze dostała Chłop teraz: uniesie głos a ona: halo policja, p-----c proszę o niebieska kartę ( ͡°͜ʖ͡°)
@gutowszczyzna: Nic z twojego mema nie jest prawdą. Żyjesz we własnej, fałszywej bańce. Kobiety dzisiaj pracują, w znacznej części współtworzą budżet domowy, a po pracy dodatkowo zajmują się dziećmi - i w wielu rodzinach nadal - również domem i wszelkimi pracami związanymi z utrzymaniem go w czystości. Mężczyźni coraz częściej uczestniczą w wychowaniu dzieci i porządkach domowych, choć nie zawsze jest to regułą. Rozumiem, że
z cala pewnoscia 20-letnie Julki ogarniaja chate, piora, sprzetaja i jeszcze pieka ciasteczka. Na bank.
@gutowszczyzna: Ogarniają na podobnym poziomie co 20-letnie Oskarki. To kwestia wychowania i wartości wyniesionych z domu, a nie płci. Poza tym, odczep się od ludzi młodych - mają czas by nauczyć się prowadzić dom.
@Fala_Magnezu: tak bo my w meiscie nie musimy takich rzeczy na codzien robic tak jak ty zeby sie utrzymac jako tako na powierzchni. dla ciebie to codziennosc, dla nas metafizyka spotkanie z najwyższym.
i beka ze mnie masz za jakiegos lalusia a n--------m cie jedną ręką jak psa XD
chlop dzis: wkleja mema na wykopie
Jakie złote rączki, o czym ty do mnie rozmawiasz typie? Dla ciebie wymiana kranu albo położenie paru metrów polbruku to są jakieś nadludzkie umiejętności dające tytuł złotej rączki? xd
Chłop teraz: uniesie głos a ona: halo policja, p-----c proszę o niebieska kartę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gutowszczyzna: Nic z twojego mema nie jest prawdą. Żyjesz we własnej, fałszywej bańce. Kobiety dzisiaj pracują, w znacznej części współtworzą budżet domowy, a po pracy dodatkowo zajmują się dziećmi - i w wielu rodzinach nadal - również domem i wszelkimi pracami związanymi z utrzymaniem go w czystości. Mężczyźni coraz częściej uczestniczą w wychowaniu dzieci i porządkach domowych, choć nie zawsze jest to regułą. Rozumiem, że
@gutowszczyzna: Ogarniają na podobnym poziomie co 20-letnie Oskarki. To kwestia wychowania i wartości wyniesionych z domu, a nie płci. Poza tym, odczep się od ludzi młodych - mają czas by nauczyć się prowadzić dom.
i beka ze mnie masz za jakiegos lalusia a n--------m cie jedną ręką jak psa XD