Wpis z mikrobloga

Nie ma nic brutalniejszego niż #agepill. Natura. mówi twój czas juz minął, pojawiaja się zmarszczki, skóra nie jest już jędrna, kolagen zanika, mięśnie także, funkcję poznawcze powoli przestają działać, a w głowie jeszcze jedna myśl:

"Ale jak to już? Moj peak miał się zacząć po 30, gdzie są te julki skaczace mi do łóżka, przecież jestem w kwiecie wieku, jestem już odpowiedzialny i dorosły, halo, halo, jak to już koniec, jak to jestem już wypisany z rynku matrymonialnego, przecież dopiero miałem 20 lat i grindowałem, zeby miec lepsze zycie, coś jest nie tak, jak to przebolcowana bolka jest jedyna opcją, halo, halo, co, jaki czokapik w zestawie, halo, halo, halo, gdzie są moje szare myszki, POMOCY".

"Pani pielęgniarko pacjent spod 5tki znow wpadł w histerię prosze przygotowac kaftan. "

Natura.

#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #takaprawda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #agepill
Alessandro - Nie ma nic brutalniejszego niż #agepill. Natura. mówi twój czas juz miną...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Masterpolska94: ten Jeremy no największy agepill zaliczył z chada do subhumana na 37lvl to naprawdę trzeba się postarać. Znaczy dobrze robił z tymi perfumami łoił frajerów do spodu. Jakbym chadem był to sprzedawałbym garnki redpillakom i mówił, że mając takie garnki kobieta wie, że cenisz kuchnie i umiesz ugotować, pokazujesz, że jesteś samodzielny, a najlepiej to weź ten zestaw, bo będziecie razem gotować swoim dzieciom, a potem mu ruchał żonę.
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: naroiło sie dzieki niemu kanałów perfumiarzy, którzy nagywaja caly czas 'top 10 frgrances women love' lub 'top 10 spring 2026 fragrances'. Wśród małolatów maksymalnie idących w looksmaxing perfumy to już jedna z wielu skladowych dbania o wyglad. Moj siostreniec 15 lat ma juz swoja kolekce zapachów, siostra mowila, ze na zebraniu nauczyciele sie smieli, ze kiedys to ciezko bylo w klasie wysiedziec bo przychodizli spoceni po wf, a teraz
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Każdy chce zgarnąć kawałek tortu dla siebie. Też na tiktoku słyszałem jest pełno influencerów, co napierdzielają tymi filmikami o perfumach i tam dosłownie wszystko jest zajebiste, nic nie ma wad, a przypadkiem jak napisałeś 100% zawartości, to arabskie perfumy. W komentarzach jakieś małolaty oczywiście.
  • Odpowiedz