Wpis z mikrobloga

Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który w 0.3 sekundy powie Ci jaki jest dzień tygodnia.

Z dokładnością 99.97%.

Czym się różnimy od zwykłego kalendarza?

-Obsługujemy 38 stref czasowych z korektą DST - bo piątek w Warszawie to nie zawsze piątek w Tokio
-Dashboard z analityką Twoich sprawdzeń - wykresy, trendy, heatmapa aktywności
-Push notification o 6:00 rano - zanim wstaniesz, już wiesz jaki jest dzień
-REST API z 99.99% uptime SLA - zintegruj z własnym stackiem
-Enterprise SSO - bo w korpo nikt nie wie jaki jest dzień, szczególnie w piątek po retro

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
BlackpillMonster - Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem...

źródło: antfsa

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co k---a? xd jak chce sprawdzić jaki jest dzień tygodnia to naciskam przycisk wybudzenia telefonu i widzę od razu. Po co miałbym instalować jakieś g---o apki? xd

@niezawysoki: XD, widzę że kolega z poza świata IT. Po części zazdroszczę tego, ze nie wyłapaleś tego żartu
  • Odpowiedz
@some_ONE: Cześć, dzięki za zainteresowanie! Cennik zależy od skali wdrożenia - mamy trzy ścieżki:

Dla użytkowników indywidualnych - Starter (29 zł/msc) i Pro (99 zł/msc), szczegóły na landingu.

Dla zespołów (5-50 osób) - wycena indywidualna, bo każdy team ma inne potrzeby temporalne. Inne obciążenie ma zespół scrumowy, który musi wiedzieć czy dziś jest piątek sprintowy, a inne dział księgowości, gdzie kluczowe są dni robocze vs świąteczne. Dlatego robimy krótki discovery call (15
  • Odpowiedz
co k---a? xd jak chce sprawdzić jaki jest dzień tygodnia to naciskam przycisk wybudzenia telefonu i widzę od razu. Po co miałbym instalować jakieś g---o apki? xd

@niezawysoki: nie znasz się, instaluj póki są jeszcze miejsca i jest darmowy dostęp dożywotni
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: czy mogę to zintegrować z moimi 14 agentami AI? Czasem mają oni problem i próbują dokonać transakcji na giełdzie tokijskiej w dniu bez sesji, za to omyłkowo odpuszczają w niektóre dni giełdę polinezyjska.
  • Odpowiedz