Aktywne Wpisy

wredny_bombelek +239
Przestańcie hejtować lekarzy bo wtedy oni sobie wyjadą na przykład do Szwecji gdzie zarobią 1/3 tego co u nas w Polsce I CO WTEDY?
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-08 195358
Pobierz
Qurvinox +27
Ja nie wiem co ten sąsiad k---a robi wieczorami, brzmi co najmniej jakby jakiś fotel na kółkach przestawiał codziennie i tak jeździ po całym mieszkaniu, nie wiem co to za dźwięk jest, ale są to kółka takie małe plastikowe

W sobotniej aktualizacji HBO Max pojawił się „Holland”, czyli thriller psychologiczny z Nicole Kidman o nauczycielce z miasteczka Holland w stanie Michigan, która zaczyna podejrzewać, że pod pozornie uporządkowanym życiem kryje się coś znacznie bardziej niepokojącego. Do katalogu dołączyły też animowane „Buffalo Kids” o dwójce irlandzkich sierot przemierzających XIX-wieczną Amerykę oraz komediowy special „Color Theories by Julio Torres”. To nie wszystkie dzisiejsze zmiany – na liście są też kolejne odcinki seriali, w tym „The Pitt”.
https://upflix.pl/aktualnosci/sobotnia-aktualizacja-hbo-max-holland-buffalo-kids-i-serialowe-premiery-2026-03-28?utm_source=wykop.pl
#upflixhbomax <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#hbomax #hbomaxpl #upflix #holland #buffalokids #colortheoriesbyjuliotorres #thepitt
źródło: holland_3
Pobierz